ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υποψήφιος Σύμβουλος στη Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά ο Παναγιώτης Χριστοδούλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με τον Συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Μας ενώνει ο Πειραιάς θα είναι ο Παναγιώτης Χριστοδούλου.

Ο Παναγιώτης Χριστοδούλου στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Γεννήθηκα τον Απρίλιο του 1983 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσα. 
Γιός του Δημήτριου Χριστοδούλου (τελωνειακός) από τον Πειραιά και της Αριστέας Μανδραγούδα (το γένος Μαριόλη) από τη Μάνη, μεγάλωσα και γαλουχήθηκα με τις αρχές και τις αξίες της μέσης Ελληνικής οικογένειας. Μαθήτευσα στο 58ο Δημοτικό, στο 6ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Καλλιπόλεως. Φοίτησα στο Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά από όπου και αποφοίτησα Μηχανολόγος Μηχανικός. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Από το 2011 είμαι παντρεμένος με την επίσης πειραιώτισσα Νικολέτα Καλογερά και σήμερα εργάζομαι ως τεχνικός αεροκατασκευών για την πολυεθνική ONEX S.A..  
Γέννημα και θρέμμα του Πειραιά, βρίθω αναμνήσεων  που χαρακτηρίζονται από έντονα αισθήματα αγάπης, νοσταλγίας μα και θλίψης. Θλίψης δικαιολογημένης καθώς βίωσα, όπως και κάθε πειραιώτης, τη θλιβερή περίοδο της παρακμής και της καταβαράθρωσης της ποιότητας  ζωής σε μια πόλη που έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει τους πολίτες της ευτυχισμένους. Θαρρώ, ότι το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, έχει γίνει καθοδηγητής των κρίσιμων επιλογών για την πόλη μας και πως αυτό και μόνο είναι αρκετό, ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουμε το δύσκολο έργο της αναγέννησης του Πειραιά που ξεκίνησε με σκληρή εργασία ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος και επιθυμεί να συνεχίσει με ακόρεστη διάθεση. 
Ως υποψήφιος της Α΄δημοτικής κοινότητας Πειραιά, μα πάνω από όλα ως γνήσιος πειραιώτης, επαφίεμαι στη στήριξη των συνδημοτών μου, ώστε να εργαστώ με όσα πνευματικά και ψυχικά εργαλεία διαθέτω για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Πειραιά μας.
Παναγιώτης Δ. Χριστοδούλου
Υποψήφιος Σύμβουλος A' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά


Γεννή

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK