ΚΑΜΙΝΙΑ: Την Παρασκευή τα εγκαίνια του στρατοπέδου Παπαδογιωργή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από δύο χρόνια με αμέτρητες δικαστικές μάχες, την επιμονή και ξεκάθαρη στάση του δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιαλολιάκου, το Στρατόπεδο Παπαδογιώργη είναι και πάλι στην κυριότητα του δήμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά τοποθετήθηκε με ξεκάθαρο λόγο για το θέμα της άμεσης απομάκρυνσης των ''καταπατητών'', δείχνοντας παράλληλα και την ευαισθησία του για τους λίγους εξ' αυτών που είτε είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι είτε δεν έχουν τη δυνατότητα αυτοσυντήρησης.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον δήμο, ο χώρος ανήκει στους Πειραιώτες, τα έργα έχουν τελειώσει και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ., στα Καμίνια.


Διαβάστε επίσης:

Δυναμική αντίδραση του Δήμου Πειραιά απέναντι στους καταπατητές του Στρατοπέδου Παπαδογεωργή

ΣΤΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ: Ανήκει πλέον στους Πειραιώτες και με το νόμο!

Ο Πειραιάς αλλάζει... και οι Πειραιώτες το αντιλαμβάνονται!





ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ