ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Οικόπεδο-σκουπιδότοπος έγινε πάρκο! Δείτε το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπήκαν οι βάσεις για άλλο ένα μεγάλο έργο στον Πειραιά.

Το επί 25 χρόνια ανεκμετάλλευτο οικόπεδο απέναντι από το 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στην Πειραϊκή, πέρασε στα… χέρια του δήμου και ήδη ακόμα ένα πάρκο έκανε στην εμφάνισή του.

Δίπλα σε αυτό θα γίνει νηπιαγωγείο, όπως ήταν στο πλάνο από την αρχή.

Ο Πρόεδρος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Γιάννης Μοσχοβάκος, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην Piraeus Press ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο, για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση του έργου, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και περιβάλλοντος Γρηγόρη Καψοκόλη,όπως και τους εργαζόμενους της αντίστοιχης διεύθυνσης του Δήμου Πειραιά.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, που είναι αρωγός στην προσπάθεια να αξιοποιηθεί ο χώρος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ομορφύνει ακόμα περισσότερο η Πειραϊκή.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη χωματερή, πριν φτιαχτεί το πάρκο, αλλά και σημερινές φωτογραφίες:

ΠΡΙΝ





ΜΕΤΑ





Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος μαζί με τον πρόεδρο της Α'Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Γιάννη Μοσκοβάκο

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέο νηπιαγωγείο και νέο πάρκο στην Πειραϊκή (φωτορεπορτάζ)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ














ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Σαράντος (ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ) του Ευσταθίου
Μαθηματικός-Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Εκδότης Piraeuspress.gr
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά


Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK


ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ