ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τα παιδιά του Πειραιά γιορτάζουν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκριάτικο πάρτυ  για τα παιδιά όλων των Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμου Πειραιά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, (16:00-19:00), στο χώρο του 24ου  Βρεφονηπιακού Σταθμού, (Σπ. Ζερβού 1 και Γιαννοπούλου – Ν. Φάληρο),  με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κυρίας Ευαγγελίας Σαρρή

Σε αποκριάτικους ρυθμούς και με πολλές εκπλήξεις, τα μικρά παιδιά του Πειραιά, θα παίξουν παιχνίδια, θα δημιουργήσουν μαζί με τις παιδαγωγούς αποκριάτικες κατασκευές και θα «ταξιδέψουν» σε μαγικούς κόσμους με βασίλισσες, νεράιδες και πειρατές!

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε:

«Με ξεχωριστό τρόπο και πολλές εκδηλώσεις κυρίως για τα παιδιά, γιορτάζουμε και φέτος  τις απόκριες στην πόλη μας μικροί και μεγάλοι. Στον νέο μας Βρεφονηπιακό Σταθμό στο

Ν. Φάληρο, (πρώην ΣΤΑΣΥ), σε ένα χώρο πρότυπο πραγματικά, τα μικρά παιδιά των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, θα περάσουν ένα όμορφο αποκριάτικο απόγευμα, στην ζεστή αγκαλιά του Δήμου Πειραιά.

Επίσης, εκδηλώσεις στην πλατεία Κανάρη, στο Πάρκο Δηλαβέρη και στο Πάρκο πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή είναι για όλα τα παιδιά του Πειραιά, με φουσκωτά παιχνίδια και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η πολιτική της Δημοτικής  μας Αρχής, δεν σταματάει στα κτίρια.  Ψυχή είναι οι άνθρωποι, οι πολίτες, τα παιδιά του Πειραιά, οι εργαζόμενοί μας που υπερβάλουν εαυτούς. Όλα αυτά που γίνονται, είναι μια καθημερινή προσπάθεια, ένας καθημερινός αγώνας, για να έχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες  σε ότι αφορά την πρώτη ηλικία, το μέλλον της πόλης μας. Έχω ξαναπεί ότι είμαστε Δημοτική Αρχή για τις επόμενες γενιές.»

 

Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε:

«Όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να δημιουργήσουν αποκριάτικες μικροκατασκευές, με τη φροντίδα των παιδαγωγών μας.  

Προσπαθούμε να μην λείψει τίποτα στα παιδιά μας, με αγάπη, με αγώνα  και  μεράκι για  αυτή την ευαίσθητη  ηλικία, για τα παιδιά μας, για το αύριο της πόλης μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τις εργαζόμενες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς  γιατί εργάζονται υποδειγματικά και με αγάπη για τα μικρά παιδιά του Πειραιά.»