Πειραιάς – «Σεισμός»: Χιλιάδες πολίτες στην Πλατεία Κοραή (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εικόνες από την Πλατεία Κοραή του Πειραιά αποτελούν την καλύτερη και πλέον αξιόπιστη παράσταση νίκης για το αποτέλεσμα των Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου!

Χιλιάδες Πειραιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής», στα πλαίσια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του.

Παρών και ο εμπνευστής του Πειραιά Νικητή και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατέχει ακόμα το ιστορικό ρεκόρ ψήφων ως πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά!

Παρόντες επίσης οι Υπουργοί κ.κ. Μπρατάκος, Κατσαφάδος, Μιχαηλίδου, ο Βουλευτής Νίκος Βλαχάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο πρώην Βουλευτής Γιάννης Μελάς, καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης.

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία 9,5 χρόνια στον Πειραιά.

Στους βασικούς άξονες που θα κινηθεί την επόμενη 5ετία, καθώς και στο μείζον θέμα του ΟΚΑΝΑ!

Ο Δήμαρχος Πειραιά ευχαρίστησε δημοσίως όλους όσους έχουν συμβάλει σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή που έχει επιτελεστεί στον Πειραιά, αρχής γενομένης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Χρήστο Αγραπίδη, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης, τον Μητροπολίτη Πειραιά, καθώς και τους απερχόμενους δημοτικούς συμβούλους που δε θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Πάρτε μια γεύση από το τι συνέβη πριν λίγο στο κέντρο του Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Η τελευταία Δημοσκόπηση για το Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας – Η μεγάλη έκπληξη!

Η τελευταία Δημοσκόπηση για το Δήμο Νίκαιας – Ρέντη – Αυτός είναι ο αυριανός Δήμαρχος!