Πειραιάς: Υποψήφιος αντί για προεκλογική καμπάνια έκανε δωρεά στην Εκκλησία του Τζανείου Νοσοκομείου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παράδειγμα προς μίμηση ο διακεκριμένος Πειραιώτης Ιατρός του Τζανείου Νοσοκομείου και Αντιδήμαρχος ΚΕΠ Αλέξανδρος Καμαράτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press, ο Διευθυντής Παθολόγος του Τζανείου και ιδιαίτερα αγαπητός γιατρός του Πειραιά Αλέξανδρος Καμαράτος, ανέλαβε μια εξαιρετική πρωτοβουλία, στέλνοντας μήνυμα προς όλες και όλους τους υποψηφίους που δαπανούν αρκετές χιλιάδες ευρώ στην προεκλογική τους εκστρατεία!

Ο Αλέξανδρος Καμαράτος αποφάσισε να μην χαλάσει ούτε ένα ευρώ για την προσωπική του προβολή κατά τον προεκλογικό αγώνα των Δημοτικών Εκλογών και αντί αυτού να δωρίσει με αυτά τα χρήματα το μαρμάρινο τέμπλο του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά!

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που ευχή όλων είναι στο μέλλον να βρει και άλλους μιμητές!

Πάντως όσοι γνωρίζουν καλά τον Άνθρωπο Αλέξανδρο Καμαράτο και την οικογένειά του, ξέρουν καλά την ιδιαίτερη σχέση τους με την πίστη και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Καμαράτος είναι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό Πειραιάς Νικητής του Γιάννη Μώραλη!