Τάσος Μαρκαριάν: «Καθαρίζει» Παζάρι και Κέντρο Πειραιά από το παρεμπόριο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυστηρή εντολή προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά έχει δώσει ο Αντιδήμαρχος Τάσος Μαρκαριάν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Piraeus Press.

«Το Παζάρι και το Κέντρο του Πειραιά θα έχουν καθαρίσει από το παρεμπόριο μέχρι τον Σεπτέμβρη» φαίνεται να διαμήνυσε προς τους υφιστάμενούς του ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά Τάσος Μαρκαριάν, κάνοντας σαφές ότι δεν είναι  διατεθειμένος να δείξει την παραμικρή ανοχή σε φαινόμενα ανομίας από παραβατικότητας, που πλήττουν μεταξύ άλλων και τον κλάδο του νόμιμου εμπορίου στον Πειραιά.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι λόγω του παράνομου εμπορίου, προκύπτουν σημαντικές οικονομικές απώλειες σε νόμιμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του εμπορίου, που φορολογούνται, που απασχολούν εργαζόμενους, που συνεισφέρουν στα ταμεία του κράτους!

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι αιφνίδιοι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά πραγματοποιούνται σε συντονισμένες δράσεις με την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να υπάρχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Κοινό μέτωπο κατά του παρεμπορίου στον Πειραιά

Ο Τάσος Μαρκαριάν, υλοποιώντας τις εντολές του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έχει χτίσει ένα «μέτωπο» κατά του παράνομου εμπόρου στους δρόμους της πόλης, με συμμετοχή Δημοτικής Αστυνομίας, Ελληνικής Αστυνομίας, Καθαριότητας Δήμου Πειραιά, Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Επιμελητηρίων Πειραιά και άλλων φορέων και κρατικών μηχανισμών που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα, το οποίο δεν έχει κερδηθεί εδώ και δεκαετίες… αν και τον τελευταίο καιρό κάτι φαίνεται να αλλάζει σημαντικά προς το καλύτερο!

Πάρτε μια γεύση από τις τελευταίες δράσεις της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά στο Παζάρι και στον Ηλεκτρικό (Πλατεία Οδησσού) υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Τάσου Μαρκαριάν:

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Μαρκαριάν: «Σαφάρι» ελέγχων με εντολή του «σερίφη» του Δήμου Πειραιά!