Ο «Τζωρτζ Κλούνεϊ του Πειραιά» υποψήφιος ξανά με Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη του Πειραιά, δυο φορές εκλεγμένος Πρόεδρος της Κομματικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων (ΔΕΕΠ), με πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, ψηφισμένος από χιλιάδες συνδημότες του, γόνος μεγάλης μανιάτικης οικογένειας του Πειραιά…

Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ του Πειραιά είναι το ίδιο πρόσωπο με τον «Ρομπέν των Φτωχών», τον άνθρωπο που 24 ώρες το 24ωρο έχει το τηλέφωνό του ανοιχτό για να βοηθήσει ακόμα και τον τελευταίο Πειραιώτη που ανήκει στις κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Υπηρέτησε την πατρίδα ως μόνιμος Αξιωματικός και μετά την αποστράτευσή του αφιέρωσε τη ζωή του στην κοινωνική προσφορά.

Πρόκειται για τον Γιάννη Βοϊδονικόλα, τον συνεχιστή της οικογενειακής παράδοσης στην Αυτοδιοίκηση, έναν ιδιαίτερα αγαπητό και αποτελεσματικό Προέδρου της ΚΟΔΕΠ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά), ο οποίος σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη διαχειρίστηκε μεγάλες κρίσεις όπως αυτή της πανδημίας του κορωνοϊού και της ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία.

Οι ομοιότητες με τον διάσημο αμερικανό ηθοποιό είναι προφανείς!

Δικαίως, λόγω του χαμηλού προφίλ και των γκρίζων κροτάφων, αρκετοί φίλοι και συνεργάτες του τον αποκαλούν ως τον «Τζωρτζ Κλούνεϊ του Πειραιά»!

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, του Γιώργου, ο οποίος είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Μάλιστα οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι η αναγνώριση του έργου του έχει ανεβάσει σημαντικά και την αναγνωρισιμότητά του στον ευρύτερο Πειραιά και όχι μόνο, μιας και το παράδειγμα της ΚΟΔΕΠ, αποτελεί case study σε όλη τη χώρα!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών» του Πειραιά συνεχίζει το τεράστιο κοινωνικό του έργο!

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών του Πειραιά» αναλαμβάνει και τη διαχείριση του Ουκρανικού… με εντολή Μώραλη!