Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών του Πειραιά» αναλαμβάνει και τη διαχείριση του Ουκρανικού… με εντολή Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά από 2 χρόνια διαχείρισης της πανδημία Μώραλης - Βοϊδονικόλας παίρνουν πάνω τους και το Ουκρανικό

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τα 2 τελευταία χρόνια, το κοινωνικό έργο που συντελείται στο Δήμο Πειραιά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Δήμους της χώρας.

Με μπροστάρη τον αεικίνητο Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννη Βοϊδονικόλα, υπό την καθοδήγηση και την αμέριστη εμπιστοσύνη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έχει συντελεστεί ένα μικρό θαύμα εν μέσω πανδημίας, το οποίο φαίνεται να συνεχίζεται…

Το σημαντικό και πολυποίκιλο κοινωνικό έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς σχετικά με τη διαχείριση τόσο της πανδημίας, όσο και των νέων δράσεων που αναπτύχθηκαν εν μέσω πανδημίας.

Άλλωστε τα στατιστικά στοιχεία της πανδημίας του κορωνοϊού για το Δήμο Πειραιά, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές!

Και ενώ όλοι σε Δήμο και ΚΟΔΕΠ ανέμεναν να πάρουν μια ανάσα μετά τη διαφαινόμενη ύφεση της πανδημίας, ακριβώς τότε ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία!

Σημειωτέον ότι εδώ και δεκαετίες - από την εποχή Ανδριανόπουλου - ο Δήμος Πειραιά είναι αδελφοποιημένος με την Οδησσό!

Ήταν μονόδρομος και πάλι τόσο για τον Δήμαρχο Πειραιά όσο και για τον Πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ, να βγουν στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη του δοκιμαζόμενου ουκρανικού λαού.

Οι νέες φιλανθρωπικές δράσεις αλλά και οι λοιπές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του ουκρανικού λαού συμπεριλαμβανομένων και τον Ελλήνων ομογενών της Ουκρανίας καθημερινά πολλαπλασιάζονται!

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από την ΚΟΔΕΠ καθημερινά, συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε την Τρίτη 8 Μαρτίου στο Δημαρχείο Πειραιά, ψήφισμα καταδίκης της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, Φιλοξενία ομογενών σε δομές του Δήμου Πειραιά… και έπεται συνέχεια στη λήψη νέων πρωτοβουλιών όπως μαθαίνουμε!

Η εμπιστοσύνη Μώραλη στον «Ρομπέν των φτωχών του Πειραιά» Γιάννη Βοϊδονικόλα

Μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι όλες οι δύσκολες και ευαίσθητες αποστολές που απαιτούν αμεσότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα ανατίθενται στον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννη Βοϊδονικόλα, τον επονομαζόμενο και «Ρομπέν των φτωχών του Πειραιά» λόγω των χιλιάδων κοινωνικά ευάλωτων Πειραιωτών που έχουν ωφεληθεί από προγράμματα της ΚΟΔΕΠ επί των ημερών του.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του Δημάρχου Πειραιά, αυτό το έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, καθώς το έργο που έχει παραχθεί τα τελευταία δυο χρόνια δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

«Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά λειτουργεί σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι και ο Πρόεδρος Βοϊδονικόλας βρίσκεται καθημερινά εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για να επιβλέπει τα πάντα», αναφέρει στο Piraeus Press στέλεχος της ΚΟΔΕΠ.

Άλλωστε η εμπιστοσύνη Μώραλη στον Γιάννη Βοϊδονικόλα επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την ανανέωση της θητείας του στη θέση του Προέδρου της ΚΟΔΕΠ για ακόμα 2 χρόνια.

Αυτοί είναι οι λόγοι που για ακόμα μια φορά, ο Δήμαρχος Πειραιά αναθέτει το βάρος της διαχείρισης της ουκρανικής κρίσης - στο βαθμό που αναλογεί στον Πειραιά - στον μεθοδικό και αποτελεσματικό συνεργάτη του και Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννη Βοϊδονικόλα.