Μεγάλη προεκλογική ομιλία από Κατσαφάδο στον Πειραιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παρά το γεγονός ότι οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ δεν «κυνηγούν» τον σταυρό σε αυτές τις εκλογές, εντούτοις συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία με αμείωτο ρυθμό στον Πειραιά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής της Α Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος πέραν των περιοδειών εντός και εκτός Πειραιά, πραγματοποίησε χθες και προεκλογική ομιλίας με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, γεμίζοντας το δημοτικό κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ.

Οι φίλοι του τ. Υφυπουργού Ναυτιλίας ήταν τόσοι πολλοί που αρκετοί έμειναν εκτός της κεντρικης αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία!

Μια ομιλία με δυνατό παλμό και έντονο άρωμα νίκης και προοπτικής για την Ελλάδα και τον Πειραιά, με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Κατσαφάδος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που υλοποίησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά την προηγούμενη 4ετία παρά τις πρωτοφανείς συγκυρίες της πανδημίας, του πολέμου στην Ουκρανία και του ενεργειακού ζητήματος.

Ενώ κάλεσε όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να μην εφησυχάσουν ούτε λεπτό μέχρι να κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα της 25ης Ιουνίου.

Το PP σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από την ομιλία Κατσαφάδου.

Διαβάστε επίσης:

Δυνατή κινητοποίηση της ΝΟΔΕ Α Πειραιά για την ομιλία Μητσοτάκη στο Σύνταγμα!