Δήμος Πειραιά – Εκλογές 2023: Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νανόπουλος και Λιακόσταυρος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης άνοιξε πρώτος τον κύκλο των ανακοινώσεων υποψηφιοτήτων ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου.

Μετά τους πρώτους 15, προχώρησε και σε δυο ακόμα σημαντικές «προσθήκες» στο ψηφοδέλτιο των Δημοτικών Συμβούλων του, αυτές των εν ενεργεία επιτυχημένων Προέδρων των Β και Γ Δημοτικών Κοινοτήτων Πειραιά, Αλέξανδρου Νανόπουλου και Χαράλαμπου Λιακόσταυρου αντίστοιχα.

Πρόκειται για δυο «δυνατές» μονάδες, που χαίρουν της αγάπης και της εκτίμησης των συνδημοτών τους, με μεγάλη προσφορά στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και με πλούσιο έργο σε δρόμους, σχολεία, παιδικές χαρές κλπ.

Και οι δυο θεωρούνται ως υπολογίσιμη εκλογική δύναμη, ο μεν Αλέξανδρος Νανόπουλος λόγω της πολυετούς επαγγελματικής του διαδρομής στην εκπαίδευση, ο δε Χαράλαμπος Λιακόσταυρος λόγω του νεαρού της ηλικίας και της στενής οικογενειακής σχέσης του με την Εκκλησία.

Βέβαια, η υποψηφιότητά τους αποτελεί πονοκέφαλο για κάποιους από τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους Πειραιά, ιδίως για όσους έλαβαν την «εκλογική τους στήριξη» στις περασμένες εκλογές, όταν εκείνοι ήταν υποψήφιοι σε επίπεδο Κοινότητας!

Δείτε τι ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα:

Χαράλαμπος Λιακόσταυρος

Αλέξανδρος Νανόπουλος

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Βλαχάκος στηρίζει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο Πειραιά!

Παντρεύτηκε ο Πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Πειραιά Χαράλαμπος Λιακόσταυρος (φωτο)