Παντρεύτηκε ο Πρόεδρος της 3ης Κοινότητας Πειραιά Χαράλαμπος Λιακόσταυρος (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε πριν λίγες ώρες ο Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, Πρόεδρος της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά.

Το μυστήριο του γάμου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ, ενώ συμμετείχαν τόσο ο πατέρας του γαμπρού ο οποίος είναι και προϊστάμενος του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου Πειραιά, όσο και ο αδερφός του γαμπρούς ο οποίος είναι επίσης ιερέας.

Οι καλεσμένοι υποδέχτηκαν το αυτοκίνητο με την εντυπωσιακή νύφη όπως προστάζει το έθιμο, στο μεγάλο προαύλιο του ναού, ενώ ο Χαράλαμπος την περίμενε με μια ανθοδέσμη στα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλοι προσπαθούσαν να απαθανατίσουν με το κινητό του μια ξεχωριστή στιγμή του γάμου, ενώ ο φακός του PP συνέλαβε και τον Δήμαρχο Πειραιά να συμμετέχει ενεργά στη φωτογράφηση, γεγονός που καταδεικνύει το πόσο οικεία και φιλικά ένιωθε!

Πραγματικά πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική κοινωνία του Πειραιά και ιδίως του Νέου Φαλήρου, μιας και ο πατέρας του γαμπρού π. Ιωάννης Λιακόσταυρος διακονεί εδώ και δεκαετίες τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Μεταξύ των καλεσμένων διακρίναμε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τους περισσότερους Αντιδήμαρχους του Πειραιά, συνεργάτες του Δημάρχου, Κοινοτικούς Συμβούλους της Γ Δημοτικής Κοινότητας, τον διακεκριμένο Πειραιώτη δημοσιογράφο των Παραπολιτικών και του Mega Θανάση Φουσκίδη, τον Αν. Διοικητή του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντο Ευσταθόπουλο.

Μετά το πέρας του Ιερού Μυστηρίου και κατά την έξοδο του ζευγαριού, εκτοξεύθηκαν «τόνοι ρυζιού» σύμφωνα με το έθιμο!

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το γάμο του Προέδρου της Γ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά: