Τα είπαν Πατούλης & Παπαζαφείρης στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πηγαδάκι για αρκετή ώρα έστησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με τον τ. υποψήφιο Διαμερισματικό Σύμβουλο, νυν υπάλληλο του Δήμου Πειραιά και γνωστό photo bomber Λάζαρο Παπαζαφείρη.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στους αγώνες θάλασσας που διοργανώθηκαν στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις Εθνικές Εκλογές, αλλά και τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Φθινοπώρου.

Ο Γιώργος Πατούλης στις Περιφερειακές Εκλογές θα έχει απέναντι έναν γνώριμο Πειραιώτη και έμπειρο Αυτοδιοικητικό, τον Δήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, για αυτό και φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να συσπειρώνει κόσμο στο Λιμάνι.

Η πρόταση στον Λάζαρο Παπαζαφείρη να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Πατούλη

Και ο Λάζαρος Παπαζαφείρης είναι ένας από τους ιδιαίτερα αγαπητούς παράγοντες του Πειραιά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει φωτογραφηθεί με όλα τα πρώτα ονόματα του δημοσίου βίου όχι μόνο της τοπικής κοινωνίας του Πειραιά, αλλά και όλης της χώρας.

Η έντονη παρουσία του Λάζαρου Παπαζαφείρη στα κοινωνικά δίκτυα - όπου έχει διαρκεί και δυναμική παρουσία και ο Περιφερειάρχης Αττικής - ήταν το ερέθισμα για να γίνει η πρόταση υποψηφιότητας!

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον αγαπημένο Λάζαρο του Πειραιά υποψήφιο με τον Γιώργο Πατούλη στις προσεχείς εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής!

Η αλήθεια είναι ότι είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις των δυο αντρών…

Ο Λάζαρος Παπαζαφείρης στο ρόλο του διακεκριμένου photo bomber