Δήμος Πειραιά: Οι «εμμονικοί» Αντιδήμαρχοι και οι νέες ανακοινώσεις υποψηφίων από Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μαθαίνουμε ότι προχθές, λίγο πριν την ανακοίνωση των πρώτων 15 υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Γιάννη Μώραλη (όλοι εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι ή Πρόεδροι Οργανισμών), προηγήθηκε συνάντηση και συζήτηση για διάφορα ζητήματα.

Το ενδιαφέρον όμως όπως πληροφορούμαστε από 7 διαφορετικές και άκρως αξιόπιστες πηγές, επικεντρώθηκε γύρω από  δημοσιεύματα του PP!

Να ξεκαθαρίσουμε αρχικά ότι από μόνο του το γεγονός αυτό, επιβεβαιώνει ότι το PP κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του (διαχρονικά), καθώς δεν αποτέλεσε ποτέ απλό αναπαραγωγέα δελτίων τύπου και διαρροών, αλλά διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια για το πρωτογενές και αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ.

Ως «θιγμένοι» εμφανίστηκαν οι 2 μόνιμα παραπονούμενοι Αντιδήμαρχοι του Πειραιά (ένας άντρας και μια γυναίκα), οι οποίοι από όσα μπορούμε να κατανοήσουμε, μάλλον πιστεύουν ότι τους χρωστά όλη η κοινωνία και άρα πρέπει να είναι στο απυρόβλητο!

Και μάλλον αυτό είναι και το μόνο πράγμα που τους συνδέει, δηλαδή η μόνιμη κλάψα για δημοσιεύματα που ενδεχομένως τους αφορούν… γιατί κατά τα άλλα ο ένας θάβει τον άλλον!

Με αγάπη να τους πούμε ότι το PP θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά που κάνει εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, και για τα επόμενα 15 χρόνια, ανεξαρτήτως εάν εκείνοι είναι ή όχι ακόμα Αντιδήμαρχοι στον Πειραιά!

Όσο για τις ψευτομαγκιές και τα «αντριλίκια», καλύτερα να τα κάνουν εκεί που τους παίρνουν…

Αλλά να θυμούνται ότι ο κόσμος όπως και η πλειοψηφία των συναδέλφων τους, αλλά και εμείς στο PP, δεν τρώμε κουτόχορτο, ούτε ανακατευόμαστε με «σκουπίδια», απλά τα πετάμε στο κάδο απορριμμάτων, άντε στην καλύτερη στον κάδο της ανακύκλωσης!

Για αυτό καλύτερα να μη φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και να επικεντρωθούν στα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί από τον Δήμαρχο Πειραιά και πρωτίστως να τηρούν τη νομιμότητα, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για τους συμπολίτες τους!

Η εμμονή τους με το PP και γενικά με την κριτική που ενδεχομένως ασκείται από ΜΜΕ του Πειραιά (γιατί μη νομίζετε ότι ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί τους) μόνο κακό τους κάνει.

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους!

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι στην ομάδα του έμπειρου πλέον και μετριοπαθή Γιάννη Μώραλη, πέραν από εμμονικούς ή μόνιμα παραπονούμενους υπάρχουν και αρκετά σοβαρά στελέχη ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών ή ιδεολογικών κατευθύνσεων, «παντελονάτες γυναίκες», αξιόλογοι επιχειρηματίες που πρωτίστως είναι αξιόλογοι άνθρωποι, πιστοί φίλοι που δεν υπολογίζουν τα πάντα με βάση το συμφέρον τους, αυτόφωτες προσωπικότητες που δεν ασχολούνται μονίμως με φήμες και κουτσομπολιά, αυτοδιοικητικοί που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δεν κρατούν το στόμα τους σκοπίμως κλειστό.

Να θυμάστε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!

Οι επόμενοι προς ανακοίνωση υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μώραλη 

Όπως αποκάλυψε πρώτο το PP ο αρχικός σχεδιασμός του Γιάννη Μώραλη ήταν να ανακοινωθούν οι 7 που δε θα είναι - αιτιολογημένα - εκ νέου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Εντούτοις αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή αντ αυτού, να ανακοινωθεί με μια «οικογενειακή φωτογραφία», ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι 15 «πρωτοκλασάτοι» Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Οργανισμών, μέλη όλοι του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Όπως μαθαίνουμε από αξιόπιστη πηγή, τις επόμενες μέρες έρχεται δεύτερο κύμα ανακοινώσεων, με υποψήφιους που προέρχονται από το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου και στη συντριπτική πλειοψηφία τους προέρχονται όλοι από το χώρο της κεντροδεξιάς (ΝΔ).

Όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει ακόμα (και δεν ξέρει κανείς αν θα υπάρξει τελικά) υποψήφιος Δήμαρχος προερχόμενος από τη ΝΔ, με το μόνο που εκφράζει σε πηγαδάκια αυτήν του την επιθυμία να είναι ο τέως Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά Νίκος Μανωλάκος, όπως έχει αποκαλύψει το PP.

Όλα αυτά συμβαίνουν πριν τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου που θα αναδείξουν νέα Κυβέρνηση ΝΔ!

Κρατήστε ότι οι ζυμώσεις που γίνονται στο παρασκήνιο δε θα πρέπει να θεωρούνται αμελητέου ενδιαφέροντος… Περισσότερα τις επόμενες μέρες!

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πειραιά: Ο Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει ποιοι 7 ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιοι!

Δήμος Πειραιά – Εκλογές 2023: Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Μώραλη