Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. και το «Μαζί για το Παιδί» χαρίζουν καινούρια παπούτσια TOMS σε παιδιά του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Μαζί για το Παιδί» πραγματοποιούν μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση ενόψει του Πάσχα.

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. συνεχίζει με αμείωτο ζήλο και έντονη κοινωνική ευαισθησία να συμπαρίσταται σε όποιον, όποτε και όπου υπάρχει ανάγκη, υλοποιώντας συνεχείς δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας, των διακρίσεων και δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες για όλους.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις δράσεις, βασική προτεραιότητα αποτελούν πάντα τα παιδιά!

Με τη βοήθεια των μελών της ομάδας έργου του Social Innovation Piraeus και των εθελοντών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., διανέμονται περισσότερα από 600 καινούρια ζευγάρια παπούτσια – ευγενική προσφορά της εταιρίας ΤΟΜS – σε 309 οικογένειες του Δήμου Πειραιά που έχουν αποταθεί στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά ανέφερε σχετικά:

«Τα παιδιά αποτελούν για εμάς στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά την ύψιστη προτεραιότητα.

Για αυτό και πλήθος κοινωνικών δράσεων επικεντρώνονται στα παιδιά!

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε όλα εκείνα τα αγαθά που θα τους εξασφαλίσουν σωματική και ψυχική υγεία.

Μια τέτοια δράση υλοποιούμε με το φιλανθρωπικό οργανισμό «Μαζί για το παιδί» και ύστερα από την ευγενική προσφορά της εταιρίας TOMS, χαρίζοντας σε παιδιά κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών του Πειραιά περισσότερα από 600 ζευγάρια παπούτσια.

Θερμές ευχαριστίες τόσο προς τους συντελεστές του «Μαζί για το παιδί» που υλοποιούν σημαντικό έργο, όσο και στη γνωστή εταιρία TOMS για την ιδιαίτερη ευαισθησία της.

Όπως έχω αναφέρει ξανά, τα παιδιά μας είναι το παρόν και το μέλλον του Πειραιά και της χώρας.

Για τα παιδιά αξίζει να κάνουμε τα πάντα!»

Η Μαρία Χατζηνικολάκη,  Διευθύντρια  της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» δήλωσε σχετικά:

«Από το 2015 έως και το τέλος της φετινής δράσης θα έχουν δοθεί συνολικά 108.630 ζευγάρια παπούτσια σε ευάλωτα παιδιά που ζουν σε ακραίες συνθήκες φτώχειας στην Ελλάδα και συνεχίζουμε. Το πιο συγκινητικό είναι όταν κάνεις διανομή και έρχονται παιδιά που φορούν τα παπούτσια που τους είχαμε δώσει την προηγούμενη χρονιά. Αυτό μας δυσκολεύει κι εμάς όταν το συναντάμε, αλλά συμβαίνει και στη χώρα μας, είναι η πραγματικότητα ορισμένων οικογενειών και κατ’ επέκταση των παιδιών τους. Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και σ’ αυτό μας βοηθούν τα ίδια τα παιδιά. Έρχονται με χαρά να πάρουν το καινούριο τους ζευγάρι παπούτσια. Κρατάμε αυτό το χαμόγελο και συνεχίζουμε.»