Πινγκ Πονγκ: Επόμενος σταθμός ο Πειραιάς (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, είναι ο επόμενος σταθμός στα αναπτυξιακά πανελλήνια τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του πινγκ πονγκ θα συναντηθούν το διήμερο 1-2 Φεβρουαρίου στους αγώνες που θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Αντωνίας Σπανού και συνδιοργανώνουν ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, με τη συνεργασία της ΕΦΟΕΠΑ. Όπως και σε όλα τα προηγούμενα τουρνουά, έτσι και τώρα οι ηλικιακές κατηγορίες θα είναι Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων και Παμπαίδων - Παγκορασίδων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα παίξουν στο απλό ατομικό και ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, που απαιτείται για να γίνει μία κατηγορία, είναι οι οκτώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι συγκριτικά με τα τουρνουά του 2013 διαφοροποιούνται τα δεδομένα για όσα παιδιά πέρασαν σε άλλη ηλικιακή κατηγορία με την έλευση του νέου χρόνου. Για κάθε αθλητή κι αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ και θα μοιραστούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά μπλουζάκια των αγώνων. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει να κατατίθενται, μέσω διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, με τη σχετική προθεσμία να λήγει την προσεχή Δευτέρα (27/01).

Στο μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από το 7ο αναπτυξιακό όπεν που έλαβε χώρα στο «Φιλίππειο» στη Βέροια. Έχει διάρκεια 47 λεπτών, περιλαμβάνει πλούσια αγωνιστικά πλάνα, αλλά και τις απονομές των επάθλων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το απολαύσουν παρακάτω…

{YouTube}yV5kEPMFhaw{/YouTube}