Σουμάχερ: Καμία βελτίωση δεν παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε τεχνητό κώμα παραμένει ο Μίκαελ Σουμάχερ, τη στιγμή που ακόμα οι γιατροί αλλά και η οικογένειά του τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία γίνονται καθημερινά στον εγκέφαλο του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1.

Καθημερινά, δημοσιεύματα αναφέρουν ανυπόστατες φήμες για την κατάσταση της υγείας του, τη στιγμή που το επιτελείο το οποίο τον παρακολουθεί περιμένει για ένα σημάδι βελτίωσης, έστω και αντανακλαστικό (βλέφαρα, χέρια κλπ) ώστε να προχωρήσει σε «αφύπνιση» του ασθενούς, σε διάγνωση της κατάστασής του και στην επόμενη φάση της θεραπείας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις εφόσον ο Σουμάχερ ξυπνήσει καλά, δηλαδή έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και αντιδρά, η αποκατάστασή του μπορεί να διαρκέσει από έξι μήνες έως και δύο χρόνια.

Στο μεταξύ τα μηνύματα συμπαράστασης στον «Σούμι» και την οικογένειά του συνεχίζονται. Τελευταία –έστω και ιδιαίτερα καθυστερημένα- ήταν αυτό του συναδέλφου του του για πολλά χρόνια στην Ferrari, αλλά πάντα νούμερο 2 –πίσω από του Σουμάχερ- Φελίπε Μάσα:

«Αγαπημένε Μίκαελ, καλέ μου φίλε, με έχεις βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα μου και προσεύχομαι κάθε μέρα για εσένα. Έτρεξα στον αγώνα καρτ που διοργανώνων με το όνομά σου στο κράνος μου και θέλω να σε δω, πιο δυνατό από ποτέ. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά».