ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Πανηγυρικό κλίμα σε Νέο Φάληρο και Ταμπούρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Πειραιάς τιμά τον Άγιο Δημήτριο σε Νέο Φάληρο και Ταμπούρια 

- Δείτε το πρόγραμμα της πανηγύρεως

Με κάθε λαμπρότητα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού θα τιμηθεί φέτος η μνήμη του Αγίου Δημητρίου στο Νέο Φάληρο και στα Ταμπούρια.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της πανηγύρεως:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ

Σήμερα, Κυριακή 25/10, στις 19:00 θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, στον οποίο θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ο οποίος. Στις 22:00 θα θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας όπου θα μιλήσει ο π. Αυγουστίνος Θεοδωρόπουλος με θέμα την πνευματική βιογραφία του Αγίου Δημητρίου. 

Τη Δευτέρα 26/10 ανήμερα της εορτής θα τελεστεί στις 7:00 π.μ. Όρθρος - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία θα προεστεί και θα  μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ.κ. Παντελεήμων. Στις 18:00 θα ξεκινήσει Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πτολεμαΐδος κ.κ. Εμμανουήλ. Στις 21:30 θα τελεστεί ιερά αγρυπνία όπου θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος.

Την Τρίτη 27/10 το πρωί θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Την Κυριακή 25/10 το απόγευμα θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός και στις 22:00 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

Το πρωί της Δευτέρας 26/10 θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός μετά Παρακλητικού Κανόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020: Ο Πειραιάς υποδέχεται την Παναγία την Τρυπητή