ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020: Ο Πειραιάς υποδέχεται την Παναγία την Τρυπητή


ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020: Δείτε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων 

– Ο Πειραιάς υποδέχεται την εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής 

Με την υποδοχή της Ιεράς και θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής από την πόλη του Αιγίου, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Ιερού μας Ναού θα ξεκινήσουν οι εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της εορτής του προστάτου Αγίου μας Δημητρίου, με την επωνυμία Δημήτρια 2020.

Από τις 18 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα λατρευτικές εκδηλώσεις, επίκαιρες πνευματικές ομιλίες, Ιερές Αγρυπνίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνοντας αφορμή στους πιστούς της Ενορίας μας, του Πειραιά αλλά και του Λεκανοπεδίου Αττικής να χαρούν και να ωφεληθούν πνευματικά.

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τρυπητής θα υποδεχθούν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και Πειραιώς κ. Σεραφείμ και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μας όλες τις ημέρες των εκδηλώσεων.

Θα τιμήσουν τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις εκλεκτοί Αρχιερείς, Ηγούμενοι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους και Μοναστηριών της Εκκλησίας μας, καταξιωμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα λαμπρύνουν τις φετινές εορτές Δημήτρια 2020.

Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε  ΕΔΩ

Καθημερινά στον Ιερό Ναό θα τελούνται:

7-9 το πρωϊ, Όρθρος και Θεία Λειτουργία

12 το πρωϊ, Ιερά Παράκληση της Παναγίας

6 το απόγευμα, Εσπερινός και Ιερά Παράκληση του Αγίου Δημητρ’ιου

7 το απόγευμα, επίκαιρη πνευματική ομιλία

8.30 το βράδυ, Απόδειπνο και η Θεία Μετάληψις

9.30 το βράδυ, Κατανυκτική Ιερά Αγρυπνία

Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 το πρωϊ μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Τηλ. Ιερού Ναού: 2104614658 και 210 4616540