ΚΟΔΕΠ: Χριστουγεννιάτικα γεύματα αγάπης σε άστεγους του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας μοίρασε ζεστό φαγητό σε άστεγους στο Λιμάνι του Πειραιά και στον ξενώνα φιλοξενίας «Ανακούφιση»

- Δείπνο την παραμονή και γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων

- Η δράση θα συνεχιστεί την παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Η  Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, παρέδωσε πλούσια εορταστικά γεύματα σε συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας, μαζί με τη σύζυγό του που διακρίνεται για το φιλανθρωπικό της έργο, μοίρασαν ζεστό φαγητό την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων σε 100 άτομα που διαμένουν πέριξ του Λιμανιού και σε 100 άτομα τα οποία διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά και τον ξενώνα βραχείας φιλοξενίας «Ανακούφιση».

Στη δράση αυτή παραβρέθηκαν η Μαρία Καλαγιά, πολιτευτής Α' Πειραιά και Νήσων με τη Νέα Δημοκρατία, ο Προϊστάμενος Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟΔΕΠ Νικήτας Κανάκης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΚΟΔΕΠ Ελεάννα Καραμαλάκου και η ομάδα «ALEX».

Το κοινωνικό έργο της ΚΟΔΕΠ δε σταματά εδώ, καθώς η δράση θα συνεχιστεί την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του ανέφερε πως «για ακόμα μια χρονιά η ΚΟ.Δ.Ε.Π., με γνώμονα τη στήριξη συμπολιτών μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, προσφέρει εορταστικά γεύματα».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες πιο ανθρώπινες για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις όχι μόνο τη γιορτινή αυτή περίοδο αλλά όλο το χρόνο, προκειμένου οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας να νιώθουν ότι δεν είναι μόνες τους. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους».