ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ποιοι στήριξαν ανοιχτά Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το σχετικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr που παρουσίαζε τα στελέχη που στήριξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι, σειρά έχει το ρεπορτάζ για τα στελέχη που στάθηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

 

Όπως είναι γνωστό, στην περιφέρεια Α Πειραιά & Νήσων, τόσο στον πρώτο γύρο όσο και στο δεύτερο, το νήμα έκοψε πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Βέβαια, στο δεύτερο γύρο η διαφορά σχεδόν μηδενίστηκε, γεγονός που έχει την αξία του και πρέπει να καταγραφεί.

 

Τα στελέχη της Α' Πειραιά λοιπόν που στάθηκαν εξαρχής στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον στήριξαν δημοσίως και έμειναν μέχρι τέλους δίπλα του, ήταν:

 

Ο Βουλευτής Α Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος και πήγε απέναντι στον πεθερό του Βασίλη Μιχαλολιάκο αλλά και τον κουμπάρο του Ανδρέα Παπαμιμίκο, οι οποίοι στον πρώτο γύρο στήριξαν Τζιτζικώστα και στο δεύτερο Μητσοτάκη.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι το ''μοίρασμα'' των ψήφων στον Πειραιά από Κατσαφάδο και Μιχαλολιάκο, ήταν στο πλαίσιο της στρατηγικής τους, ώστε να έχουν επαφή με όποιον αρχηγό και αν εκλεγόταν τη 10η του Ιανουαρίου.
Σημαντικό στοιχείο, η κινητοποίηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Πειραιά, η οποία ήταν μαζική και ουσιαστικά έδωσε την οριακή πρωτιά στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο δεύτερο γύρο. Τον επιτυχημένο συντονισμό της ΔΑΠ ΠΑΠΕΙ είχε αναλάβει ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Μητσόπουλος, όπως και όλη την εκλογική διαδικασία στο μεγάλο λιμάνι.

 

Ο Γιάννης Κουλιζάκος, επιχειρηματίας, υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας στις περασμένες εκλογές και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, από την αρχή τάχθηκε δημοσίωςστο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

 

Ο Γιώργος Βοϊδονικόλας, τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, ήταν ένας εκ των μελών της πολιτικής επιτροπής που έβαλαν τις πρώτες υπογραφές για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. Ο Γιώργος Βοϊδονικόλας πήρε πάνω του τα Μανιάτικα, στα οποία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κέρδισε με καθαρή πρωτιά και στον πρώτο και στο δεύτερο γύρο.

 

Ο Νίκος Βλαχάκος, τ. Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά ''ΜΕΤΑΞΑ'', ιατρός χειρουργός με μεγάλη επιρροή στον Πειραιά και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μάνη.

 

Ο Πέτρος Αρβανίτης, επιχειρηματίας και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Πειραιά, φίλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου, υπέγραψε από τους πρώτους ως μέλος της πολιτικής επιτροπής την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη και τον στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

 

Η Λίτσα Πετράκου, τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Πειραιά, μια από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες της ΝΔ στο μεγάλο λιμάνι με μεγάλη επιρροή τόσο στις γυναίκες της ΝΔ όσο και στο μανιάτικο στοιχείο, υπέγραψε και εκείνη ως μέλος της πολιτικής επιτροπής την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

 

Ο Γιάννης Δανιήλ, Ιατρός και τ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, ανέλαβε τον προεκλογικό αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Νέο Φάληρο με έντονο στίγμα στο διαδίκτυο.

 

Η Κατερίνα Γαρδούνη στα Καμίνια, τ. Πρόεδρος της Δ Κοινότητας Πειραιά και νυν Κοινοτική Σύμβουλος, βγήκε μπροστά επίσης από την αρχή για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

 

Όπως επίσης και πλήθος στελεχών που στελέχωναν την παλαιότερη γενιά της ΟΝΝΕΔ Πειραιά.

 

Και βέβαια δεκάδες ακόμα στελέχη και εκατοντάδες ψηφοφόροι ήταν όλοι εκείνοι που στήριξαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε αυτή την εκλογική διαδικασία στο μεγάλο λιμάνι.

Το θετικό είναι, ότι από την επόμενη μέρα, στον Πειραιά είναι σα να μη συμβαίνει τίποτα. Δηλαδή όλοι μαζί, στελέχη και μέλη λειτουργούν με κοινό γνώμονα την αλλαγή του κόμματος και κατ' επέκταση της πατρίδας μας, με σκοπό την έξοδο από τη μακροχρόνια κρίση.

Αυτό είναι ίσως και το πιο θετικό και αισιόδοξο μήνυμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Αυτοί στήριξαν ΜΟΝΟ Κυριάκο Μητσοτάκη στην Α Πειραιά!

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ποιοι στήριξαν Κυριάκο Μητσοτάκη σε Αίγινα και Ύδρα!