ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Ποιοι στήριξαν Κυριάκο Μητσοτάκη σε Αίγινα και Ύδρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr επιχειρεί να χαρτογραφήσει το στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ σε Πειραιά και Νησιά, που στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές.
 
Μοναδικός στόχος είναι η ανάδειξη της αλήθειας και η καταγραφή για ιστορικούς λόγους και μόνο, μιας και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την επομένη της εκλογής του γκρέμισε τα όποια διαχωριστικά τείχη μπορεί να είχαν δημιουργηθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Μετά λοιπόν το άκρως ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr για το μεγάλο λιμάνι, που συζητήθηκε αρκετά, ρίχνουμε φως στους ανθρώπους που έβαλαν πλάτη για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Αίγινα και Ύδρα!

 
ΑΙΓΙΝΑ
 
Η Αίγινα, το μεγαλύτερο νησί του Αργοσαρωνικού έπαιξε ίσως τον σημαντικότερο ρόλο από τα υπόλοιπα νησιά, λόγω της μαζικότητας.
 

Τα στελέχη που στήριξαν ανοιχτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν οι:

Νίκος Οικονόμου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας, Νίκος Πτερούδης αρχηγός μείζονος αντιπολίτευσης δημοτικού συμβουλίου Αίγινας , Φίλιππος Τζίτζης αρχηγός ελάσσονος αντιπολίτευσης και στο Β' γύρο ο Αντωνιος Μούρτζης, αντιδήμαρχος Ύδρευσης της Αίγινας.
ΥΔΡΑ
Στην Ύδρα, δυο ήταν τα πρόσωπα που βγήκαν μπροστά από την πρώτη στιγμή. Ο νεαρός επιχειρηματίας Γιάννης Βούλγαρης και η Πρόεδρος Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά Άννα Μαυροειδάκου Βάρκα.
 
Στο Β' γύρο και μετά την πανωλεθρία του Α' γύρου, στήριξε Κυριάκο Μητσοτάκη και ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης (7 σταυρούς πήρε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στον Α' Γύρο, τον οποίο στήριζε ο Δήμαρχος Ύδρας).
Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός, ότι ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε σχεδόν τις ίδιες ψήφους και στον Α' και στο Β' Γύρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: