Απόπειρα δολοφονίας ανηλίκου στα Καμίνια – Στις 11 Νοεμβρίου η δίκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ακόμα μια προσωρινή αναβολή αυτή τη φορά στη δίκη της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας που συγκλόνισε τον Πειραιά

- Πρόκειται για τη δολοφονική επίθεση ομάδας νεαρών σε ανήλικο στα Καμίνια του Πειραιά το 2013

Στα Δικαστήρια Πειραιά θα γραφτεί ο επίλογος της πολύκροτης υπόθεσης που συντάραξε τον Πειραιά και η οποία λόγω των πολλών κενών της ελληνικής νομοθεσίας, έχει επιτρέψει την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της εκδίκασής της.

Πριν λίγες μέρες ήταν ορισμένη η δίκη της υπόθεσης στα Δικαστήρια Πειραιά (μετά από αναβολές), αλλά τελικά δεν ξεκίνησε καν, μιας και σημειώθηκε νέα προκλητική απουσία τόσο του κατηγορούμενου όσο και του συνηγόρου του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί η Πρόεδρος της Έδρας να δώσει προσωρινή αναβολή για τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press, προκλήθηκε και ένα μικρό περιστατικό όταν έφτασε η ώρα της συζήτησης της υπόθεσης.

Η δικηγόρος (συνεργάτιδα προφανώς του συνηγόρου του κατηγορουμένου) προσήλθε στην έδρα και ανέφερε στην Πρόεδρο ότι ο μεν συνήγορος ήθελε να πάει για εξετάσεις και δεν μπορούσε να παραβρεθεί, ο δε βασικός μάρτυρας Χ.Α. δεν έλαβε άδεια από το Διοικητή της μονάδας που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία!

Τότε, σε αυστηρό τόνο η Πρόεδρος της έδρας επέπληξε τη μεριά του κατηγορουμένου - προφανώς λόγω των «αστείων» δικαιολογιών - απέρριψε το αίτημα νέας αναβολής και όρισε ως καταληκτική ημερομηνία την 11η του Νοέμβρη, οπότε και αναμένεται να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να αποδοθεί δικαιοσύνη, για την απόπειρα δολοφονίας ενάντια στον ανήλικο τότε Πειραιώτη.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Εκδικάζεται η απόπειρα ανθρωποκτονίας του 15χρονου στα Καμίνια