Συνάντηση του Γιάννη Μελά με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς, έθεσε το ζήτημα της ανάγκης ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι του Πειραιά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο βουλευτής της ΝΔ Α' Πειραιά και Νήσων, Γιάννης Μελάς, είχε συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μελάς, έθεσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την ανάγκη για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και την λήψη μέτρων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου. Επίσης, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, την ανάγκη λήψης μέτρων για ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στα νησιά του Αργοασαρωνικού, την Τροιζήνα και τα Κύθηρα. Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επεσήμανε πως θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο, της συνάντησης συμφώνησαν, πως κύριο καθήκον της κυβέρνησης της ΝΔ, είναι η  αναβάθμιση του αισθήματος ασφάλειας για τους πολίτες και πως θα συνεργαστούν προς αυτήν την κατεύθυνση.