Τα Δικαστήρια Πειραιά αποκτούν Γιατρό μετά από παρέμβαση Σταματογιάννη και Ροϊλού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Μετά από συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης με τον νέο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό!

Στο πλαίσιο του διαχρονικού αιτήματος του ΔΣΠ και όλης της νομικής κοινότητας του Πειραιά για τη στελέχωση του Ειδικού Περιφερειακού Ιατρείου στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά με μόνιμο γιατρό, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο κ. Ροϊλός, αντιλαμβανόμενος πλήρως τη σοβαρότητα της έλλειψης ιατρού στα Δικαστήρια του Πειραιά.

Ο κ. Σταματογιάννης αναφέρθηκε στο αυτονόητο, δηλαδή την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα της παρουσίας γιατρού στα Δικαστήρια του Πειραιά, που έχουν επισκεψιμότητα 2.500-3.000 ανθρώπων την ημέρα κάτω από συνθήκες έντονης ψυχικής και συναισθηματικής φόρτισης με κάποιες φορές μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Ο κ. Ροϊλός, επέδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και κατανόηση αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες έντασης και φόρτισης που επικρατούν στους δικαστικούς χώρους και δεσμεύθηκε να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για την κάλυψη της θέσης του μόνιμου γιατρού στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά το συντομότερο δυνατό.