ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ: Πειραιώτισσα η πρώτη των πρώτων – Διάβασε τον Όρκο του Ιπποκράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πρόκειται για την Πειραιώτισσα - ιατρό πλέον - Δέσποινα Μπενέτου

- Αριστούχος της Ιατρικής Αθηνών και μάλιστα η πρώτη των πρώτων

- Το Piraeus Press και το Newsbomb είχαν ασχοληθεί ξανά μαζί της το 2013

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ήταν το 2013 όταν η Πειραιώτισσα μαθήτρια του 9ου Λυκείου Πειραιά Δέσποινα Μπενέτου διακρινόταν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας...

Τότε γνώρισα για πρώτη φορά την αριστούχο Δέσποινα Μπενέτου, η οποία είχε την ευγένεια να παραχωρήσει και συνέντευξη στον καλό φίλο και συνάδελφο Χάρη Λαζαρόπουλο, διευθυντή τότε του Newsbomb.gr.

Από τότε πέρασαν μερικά χρόνια, αλλά η Δέσποινα δε σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Ολοκλήρωσε προσφάτως τις σπουδές της στην Ιατρική Αθηνών και μάλιστα με βαθμό 9,69 ΑΡΙΣΤΑ!

Ως πρώτη λοιπόν στην κατάταξη των αποφοιτήσαντων, ανέγνωσε και τον Όρκο του Ιπποκράτη κατά την τελετή ορκωμοσίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού Κτίριου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όλη στην οικογένειά μας είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία της Despina Benetou κόρη του αδελφού μας Χρόνη και της Τάνιας .Αριστούχος και με την υψηλότερη βαθμολογία στην Ελλάδα έχει την τιμή να εκφωνήσει τον όρκο κατά την ορκωμοσία των νέων γιατρών.Ευχές για υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στη ζωή της.

Gepostet von Μπενέτος Αντώνης am Mittwoch, 31. Juli 2019

Το πιο χαρακτηριστικό όλων όμως είναι ότι η Δέσποινα πέραν από αριστούχος, έχει και μια φυσιολογική ζωή, με ταξίδια, φίλες και φίλους, την οικογένειά της... Και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει και στις νεότερες γενιές! Όταν κάποιος θέλει, μπορεί να συνδυάσει τα πάντα!

Οι δικοί της άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη Δέσποινα και τα όσα έχει κατορθώσει σε τόσο νεαρή ηλικία.

Εμείς της ευχόμαστε και εις ανώτερα και να συνεχίζει να τιμά την οικογένειά της και τον Πειραιά με τις διακρίσεις της.