Δυναμική παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη στον Πειραιά!(αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΣτονΠειραιά περιόδευσε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Αφού εκκλησιάστηκε και περπάτησε στους δρόμους του Πειραιά, κατευθύνθηκε σε γνωστό καφέ του Πασαλιμανιού όπου τον περίμεναν 120-150 φίλοι και υποστηρικτές.

Δεν επρόκειτο για προγραμματισμένη συγκέντρωση, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, αυτή θα προγραμματιστεί και θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Το παρών έδωσαν πλήθος διακεκριμένων Πειραιωτών, μεταξύ των οποίων ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Νίκος Βλαχάκος, ο Καθηγητής Ιατρικής Αθηνών και Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Στάθης Ευσταθόπουλος, ο Διευθυντής της Μονάδας μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά και Περιφερειακός Σύμβουλος Κυριάκος Καλογεράκος, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες όπως ο Μιχάλης Δεμέστιχας, τα αδέρφια Μαρκαριάν, ο Έμμος Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Παρλαβάντζας και πολλοί ακόμα (ζητούμε συγγνώμη αν μας διαφεύγει κάποιος αλλά όντως ήταν αρκετοί).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους φίλους Πειραιώτες που έδωσαν το παρών, χαρακτήρισε ιδιαίτερης σημασίας το εκλογικό αποτέλεσμα του Πειραιά ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και ένα στίγμα από το κυβερνητικό σχέδιο που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι οποιοσδήποτε θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής θα πρέπει να έχει ένσημα 5 ετών τουλάχιστον!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Νίκο Βλαχάκο. Ο οποίος και αποτέλεσε προσωπική του επιλογή για τη διοίκηση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά, το οποίο επί των ημερών του κ. Βλαχάκου ήρθε πρώτο στην αξιολόγηση από όλα τα νοσοκομεία της χώρας-όπως άλλωστε είχε αναδείξει και το Piraeuspress.gr σε σχετικό ρεπορτάζ του.

Ο Νίκος Βλαχάκος, αν και προσφάτως χειρουργημένος, αποδέχτηκε την ευγενική πρόσκληση του Άδωνη Γεωργιάδη και έδωσε το παρών ως όφειλε ηθικά και ουσιαστικά.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ;

Δεν είναι άλλος από τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυριάκο Καλογεράκο, ο οποίος έχει απόλυτη γνώση για τα του Πειραιά.

Το Piraeuspress.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Κυριάκος Καλογεράκος "ευθύνεται" για την πετυχημένη συγκέντρωση φίλων του Άδωνη Γεωργιάδη στον Πειραιά!

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

Στο πλευρό του Άδωνη Γεωργιάδη και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

Πάντα διακριτική και αριστοκρατική στο πλευρό του συζύγου της, το ίδιο και χθες στον Πειραιά, η Ευγενία Μανωλίδου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Με τον Καθηγητή της Ιατρικής Αθηνών & Πρόεδρο ΠΟΣΔΕΠ Στάθη Ευσταθόπουλο

Μιλώντας με φίλους Πειραιώτες

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Νίκος Βλαχάκος & ο Δικηγόρος Σπύρος Δριμυλής

Η Ευγενία Μανωλίδου διακριτικά στο πλευρό του Άδωνη

Ο Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά & Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Κυριάκος Καλογεράκος