ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χουντική απαγόρευση στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δουν την ομάδα τους στον Εύοσμο! (φωτορεπορταζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χωρίς κανέναν λόγο απαγόρευσαν στα 7 πούλμαν με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να φτάσουν στον Εύοσμο προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, ξεκίνησαν από τον Πειραιά, επενδύοντας χρόνο και χρήμα προκειμένου να παραβρεθούν στον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού στον Εύοσμο και χωρίς προηγουμένως να έχουν λάβει οποιαδηποτε ενημέρωση από την ΕΛΑΣ περί οπιασδήποτε απαγόρευσης.

Καθώς τα 7 πούλμαν με τους φίλους του Ολυμπιακού πλησίαζαν προς τον Εύοσμο, βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως, καθώς ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας τους σταμάτησαν, επιδεικνύοντας εντολή απαγόρευσης διέλευσης και οδηγίας για άμεση επιστροφή στον Πειραιά!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στην κυριολεξία κατέβασαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στα λιβάδια και με συνοδεία τους επέδειξαν το δρόμο της επιστροφής.

Στο σημείο υπήρξε μια μικρή ένταση, δικαιολογημένα βέβαια, αλλά με παρέμβαση των ψυχραιμότερων απενέβησαν τα χειρότερα.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που προσπαθούν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και τους φίλους του Ολυμπιακού με τις αποφάσεις τους.

ΥΓ: Εμείς αναμένουμε μια δήλωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για το εν λόγω συμβάν!