Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε Α’ και Β’ Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίχθηκε η διήμερη συνεδρίαση της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ανέλαβε δράση προκειμένου να συγκροτηθούν οι συνδυασμοί νίκης αλλά και να καλυφθούν οι… τρύπες στα ψηφοδέλτια, μετά την αποχώρηση των 30 βουλευτών του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

"Πονοκέφαλος" για την ηγεσία ήταν τόσο η επιλογή του προσώπου που θα ηγείτο του ψηφοδελτίου Επικρατείας, όπως και η… μοιρασιά των εκλόγιμων θέσεων για τους "53" και τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς που μοιράστηκαν στις περιφέρειες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Δραγασάκης είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται επικεφαλής στο Επικρατείας (είναι χαρακτηριστικό ότι το όνομά του απουσιάζει από τα ψηφοδέλτια της Β' Αθήνας).

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα βρίσκεται η πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου, στην τρίτη θέση -μετά την άρνησή του να κατέβει στη Βοιωτία- θα βρεθεί ο πρώην υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Τα ψηφοδέλτια σε Α και Β Πειραιά έχουν ως εξής:

Τόσο ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, αλλά και ο πανεπιστημιακός Κώστας Δουζίνας θα δώσουν την εκλογική "μάχη" από την Α' Πειραιά. Στη  Β' Πειραιά επικεφαλής είναι ο Δημήτρης Βίτσας, με δεύτερη τη Νίνα Κασιμάτη.

Α΄Πειραιά

1 Δριτσας Θεοδωρος
2 Σταματακη Ελενη
3 Δουζίνας Κων/νος
4 Γεννια Γεωργια
5 Γεωργοπουλος Παναγιωτης (Παναγος)
6 Νικολαράκη Ζαμπια
7 Τριανταφύλλου Παύλος
8 Καλαποθαράκος Νικόλας

Β΄Πειραιά

1 Βίτσας Δημήτρης
2 Κασιματη Ειρηνη (Νινα)
3 Καρακωστα Ευαγγελια (Ευη)
4 Βαμβακα Ευγενια (Τζενη)
5 Κυλακου Αικατερινη (Καιτη)
6 Λαζαριδης Αθανασιος
7 Σταυρόπουλος Βασίλειος
8 Ραπανάκης Σπύρος
9 Αλεβιζόπουλος Γεωργιος
10 Δημητρίου Γεώργιος
11 Μαήλλη-Λιμναίου Άννη