Προεκλογική ομιλία νίκης από τον Δημήτρη Αράπη – Εκατοντάδες Πειραιώτες έδωσαν το «παρών»! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κατάμεστη η αίθουσα με πάνω από 450 Πειραιώτες
 
- Κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα ο Δημήτρης Αράπης

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με εντυπωσιακή παρουσία 450 και πλέον Πειραιωτών, πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία-συγκέντρωση του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το Συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»,  Δημήτρη Αράπη.

  

Τη συγκέντρωση τίμησαν ο βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας , Κώστας Κατσαφάδος, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού Νίκος Βλαχάκος.
  

Συγκινητικά και άκρως τιμητικά για τον υποψήφιο ήταν τόσο τα λόγια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλιά που τους συνδέει, όσο και του υποψηφίου Δημάρχου ο οποίος δήλωσε ότι δεν έχει βρεθεί σε μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση υποψηφίου δημοτικού συμβούλου.
 

Σε μια ομολογουμένως ζεστή βραδιά με ζωηρό κοινό όλων των ηλικιών, ο Δημήτρης Αράπης εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, παρουσίασε το όραμά του για την πόλη του Πειραιά  και τις προτεραιότητες του ώστε να γίνει ο Πειραιάς ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, όπως δήλωσε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συνυποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, κοινοτικοί, υποψήφιοι βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα δυνατό χειροκρότημα και ακολούθησε μπουφές για τους παρευρισκόμενους