ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: «Θέλω να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου όνειρο, ο Πειραιάς να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


... Άρθρο του Παναγιώτη Ρέππα, υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές επέλεξα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Μώραλη γιατί σε αυτό το εγχείρημα πρέπει να ηγηθούν ενεργοί πολίτες, με ανησυχίες και προβληματισμούς, αλλά και με θέσεις και προτάσεις, που στόχο έχουν να αλλάξουν τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Μπήκα στην αυτοδιοίκηση πριν από εννέα χρόνια λόγω της ανεξάντλητης αγάπης μου για το Πειραιά, θέλοντας να προσφέρω με κάθε μέσο που διαθέτω. Η πολιτική για μένα δεν υπήρξε μέσο βιοπορισμού. Δουλεύω πολλά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας και τίποτα δε μου χαρίστηκε. Εδώ όμως θέλω να πραγματοποιήσω το όραμά μου, το μεγάλο μου όνειρο ο Πειραιάς  να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης αλλά και το τόπο που όλοι θα θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου, σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και ότι θέλεις να κάνεις πράγματα να διευκολύνεις την καθημερινότητα των συνανθρώπων σου.

Είναι καιρός ο Πειραιάς να κάνει ένα άλμα μπροστά. Δίχως αγκυλώσεις, πολιτικούς «παλαιάς κοπής», αποκλεισμούς και μηδενισμό. Με εξωστρέφεια, ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και σύγχρονες υποδομές. Δίχως να ισοπεδώνουμε την προσφορά κανενός, ο τόπος μας χρειάζεται μια νέα, φρέσκια ματιά, ένα νέο όραμα για το μέλλον. Με συνεργασία και προοπτική.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΕΠΠΑ: 

Είναι 35 ετών και είναι πολιτικός μηχανικός. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται στον Πειραιά διατηρώντας τεχνική κατασκευαστική εταιρεία και επιχειρώντας  στον χώρο της εστίασης.

Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010 έως σήμερα, όντας Δημοτικός Σύμβουλος ενώ από το 2012 έως το 2014 διετέλεσε και Αντιδήμαρχος στις Δ/νσεις Οδοποιίας – Αποχέτευσης και Αρχιτεκτονικού & λοιπών τεχνικών έργων.