ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ – Μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εντυπωσιακές εικόνες από τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Νίκου Βλαχάκου στον Πειραιά

- Πατούλης, Κατσαφάδος, Μιχαλολιάκος, Χαρδαλιάς έδωσαν το «παρών»

- Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος μίλησε για τον Πειραιά Πόλη Πρότυπο

- Τον Νίκο Βλαχάκο προλόγισε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης

- Έκλεισε η Χαριλάου Τρικούπη και κοκκίνιζαν ο ουρανός από τα καπνογόνα 

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σε μια μεγάλη γιορτή εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου, την Παρασκευή 10 Μαΐου το βράδυ.

Πάνω από 1.500 Πειραιώτες έδωσαν δυναμικό παρών, γεμίζοντας δύναμη και αυτοπεποίθηση τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο και τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.

Ο Νίκος Βλαχάκος αναφέρθηκε συνοπτικά στους βασικούς άξονες που θα στηριχθεί για να διοικήσει το Δήμο Πειραιά ως αυριανός Δήμαρχος και εισέπραξε το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Από μικροφώνου ευχήθηκαν στον Νίκο Βλαχάκο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο τ. Δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος, όπως επίσης και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια τόσο στην Τροχαία Πειραιά και τον Διοικητή Φώτη Νικολάκη ο οποίος επέβλεπε αυτοπροσώπως τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο, όσο και στους διοργανωτές της εκδήλωσης, καθώς δεν προκλήθηκε το παραμικρό πρόβλημα παρά το γεγονός ότι έκλεισε η Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ: