ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ: Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»
- Η Ευαγγελία Φερεντίνου είναι εκπαιδευτικός Π.Ε και Κοινωνική Λειτουργός

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Ευαγγελία Φερεντίνου γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της αλλά και ο γενικότερος Πειραιάς.

Για αυτό συστρατεύεται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο, για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας.

 ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε εκπαιδευτικός δημοτικής εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών ενώ επέλεξε να εξειδικευτεί στον τομέα της Κοινωνικής Εργασίας αποκτώντας το αντίστοιχο πτυχίο.

Εδώ και 18 έτη εργάζεται σε δημόσια και πειραματικά σχολεία ενώ συμμετέχει μέχρι και σήμερα σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων, γιατί όπως πρεσβεύει «Η ενασχόληση μας με τη γνώση δεν σταματά ποτέ παρά μόνο, όταν εμείς το επιλέξουμε».

Όντας μητέρα 2 παιδιών έχει έρθει αντιμέτωπη με τις υψηλές απαιτήσεις που η κοινωνία διαρκώς παρουσιάζει.

Η υποψήφια δήλωσε: 
«Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της κοινωνίας υπερασπίζομαι την αναδημιουργία δομών που θα επιτρέψουν στον καθένα από εμάς να έχει πρόσβαση στις βασικές και όχι μόνο ανάγκες της καθημερινότητας.
Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με αρωγό την ποιοτική εκπαίδευση, διότι μέσα από αυτή διαμορφώνονται συνειδήσεις και τα άτομα έρχονται αντιμέτωπα με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους. Δεσμεύονται εκούσια μέσω των κοινών οραμάτων ανάπτυξης που θα μετασχηματίσουν το περιβάλλον που δρουν, εργάζονται και επικοινωνούν.

 Για εμένα το όραμα  δίνει τόπο στην πράξη και η πράξη αυτή πορεύεται παραλλήλως με τη συλλογικότητα. Η στήριξή σας λοιπόν θα είναι εκείνη που θα ενισχύσει την ενότητα ώστε να ακουστούν  οι φωνές και τα πιστεύω του κάθε πολίτη ξεχωριστά, ώστε το μέλλον να είναι απτό και η αειφορία να ανοίγει το δρόμο για τη νέα γενιά πατώντας σε σταθερά θεμέλια διάδρασης και συνεργασίας. »