ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ: «Ο Νίκος Βλαχάκος εκφράζει αξίες και ιδανικά που μεγάλωσαν γενιές Πειραιωτών»

– Συνέντευξη του τ. Προέδρου της Ε Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Θοδωρή Σκορδίλη, στον Εκδότη του Piraeus Press Σαράντο Ευσταθόπουλο

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο ο Θοδωρής Σκορδίλης

Ο Θοδωρής Σκορδίλης αποτελεί ένα γνήσιο εκφραστή της λαϊκής δεξιάς, έναν αγωνιστή της παράταξης της ΝΔ, ο οποίος παράλληλα με την εργασία του, κάνει το δικό του προεκλογικό αγώνα στον Πειραιά πόρτα πόρτα.

Μάλιστα, υποψήφια με το συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο του Νίκου Βλαχάκου, είναι και η σύζυγός του Νατάσα Καμπόλη, στην Ε Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ:

Γιατί αυτή τη φορά επιλέξατε να αφήσετε το 5ο διαμέρισμα στο οποίο διατελέσατε Πρόεδρος και να θέσετε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά;

Το έργο μου στο 5ο διαμέρισμα  όπως λέει όλος ο κόσμος ήταν επιτυχημένο.

Αυτή τη φορά, με την πλούσια εμπειρία που έχω αποκομίσει ως πρόεδρος, επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη μου προκειμένου αυτή να αποτελέσει σύντομα πόλη πρότυπο !

Γιατί επιλέξατε να είστε υποψήφιος στο πλευρό του Νίκου Βλαχάκου ;

Γιατί εκφράζει τις αξίες και τα ιδανικα μεγαλώσαμε γενιές και γενιές Πειραιωτών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, είναι ο αδερφός του ήρωα των Ιμίων, είναι ένας σπουδαίος γιατρός μα ένας ακόμα σπουδαιότερος άνθρωπος, με πλούσιο κοινωνικό έργο και σημαντική προσφορά στην πόλη του.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα 3 σημαντικότερα προβλήματα στον Πειραιά;

  1. Καθαριότητα
  2. Πράσινο
  3. Έλλειψη Αθλητικών χώρων και γήπεδο στον Εθνικό