ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ στο Open TV: «Μια άλλη καθημερινότητα για τον Πειραιά μας»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ξεκίνησε της τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος

- Δείτε τι είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN TV

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Νίκος Βλαχάκος στο Open TV: «Μια άλλη καθημερινότητα για τον Πειραιά μας, πόλη ανθρώπινη και καθαρή, με χρώμα λουλουδιών»

Στο καυτό θέμα της καθαριότητας, που ταλανίζει επί σειρά ετών την πόλη και τους κατοίκους του Πειραιά, στην αλλαγή της καθημερινότητας των πολιτών του μεγάλου λιμανιού, καθώς και στην εκπόνηση ενός ενεργειακού σχεδίου για την εξασφάλιση πόρων για τα ταμεία του δήμου, ήταν τα κύρια σημεία της τηλεοπτικής συνέντευξης του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκου Βλαχάκου, ο οποίος ήταν την Τρίτη (30/4/2019) καλεσμένος της εκπομπής, «Ώρα Ελλάδος 7» του Open TV και των οικοδεσποτών της-δημοσιογράφων, κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλου και Γιάννη Σαραντάκου.

Ώρα Ελλάδος 7

Η εμφάνιση του Υποψήφιου Δήμαρχου Πειραιά κ. Νίκου Βλαχάκου, στην εκμπομπή του OPEN TV, " Ώρα Ελλάδος 7 " , με τους κ. Χασαπόπουλο και Σαραντάκο.#pireaspoliprotipo #dimotikes2019 #NikosVlachakos

Gepostet von Πειραιάς Πόλη Πρότυπο - Νίκος Βλαχάκος am Mittwoch, 1. Mai 2019

Η καθαριότητα ήταν ανέκαθεν το μεγάλο πρόβλημα του Πειραιά. Και είναι το πρωταρχικό ζήτημα που αναζητά λύση ο πολίτης του Πειραιά. Πιστεύω σε μια καλή συνεργασία της δημοτικής αρχής και των εργαζομένων στο δήμο της πόλης μας με τους πολίτες. Να φροντίσουμε την καθημερινότητα μας στον Πειραιά.

Μην ρίχνουμε τα σκουπίδια των σπιτιών μας, ότι να ‘ναι, όποια να ‘ναι, στην ανακύκλωση.
Έχουμε σχέδια, στο συνδυασμό μας κι εγώ ο ίδιος προσωπικά, ονειρεύομαι να παράγουμε και ενέργεια μέσα από την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Στις πρωτεύουσες, στις μεγαλουπόλεις προηγμένων χωρών, γνωρίζουμε όλοι, τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύονται και το τελευταίο σκουπιδάκι. Ο Πειραιάς αξίζει να έχει ένα ενεργειακό σχέδιο το οποίο θα του αποφέρει και πόρους!

Θα είναι ωραίο επίσης, να βάλουμε χρώμα λουλουδιών στην πόλη μας. Δέσμευση μας, που υπάρχει και στο πρόγραμμα μας, που έχω εξαγγείλει, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε 1 τετραγωνικό μέτρο πράσινο, ανά κάτοικο του Πειραιά μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλαχάκος και συνέχισε για την απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της γενέτειρας και πόλης από την οποία δεν έφυγε ποτέ:

Πειραιώτης με ανησυχίες και προβληματισμούς για την πόλη

«Είμαι Πειραιώτης, έχω ανησυχίες για την πόλη μου, προβληματισμούς. Έχω γεννηθεί και δραστηριοποιούμαι στην πόλη αυτή, δεν έφυγα ποτέ από τον Πειραιά.

Θεωρώ λοιπόν ότι ήρθε η στιγμή να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Όπως έχω δοθεί στην ιατρική, έτσι ευελπιστώ ότι μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και από το αξίωμα του δημάρχου για την πόλη μας. Μαζί με άξιους συνεργάτες που μου έχουν κάνει την τιμή να είναι στο Συνδυασμό μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο ανθρώπινη».

Σε ερώτηση από το studio, αν πείστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να διεκδικήσει τον δήμο του Πειραιά, ο Νίκος Βλαχάκος απάντησε καταφατικά με ένα πλατύ χαμόγελο: «Ναι, με έπεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης»!

Σε σχετική επισήμανση των παρουσιαστών της εκπομπής, ο Ν. Βλαχάκος παραδέχθηκε, εξάλλου, ότι έχει ιδιαιτερότητες αυτή η εκλογική διαδικασία στην πόλη του Πειραιά και αφού δεν έκρυψε τα γνωστά ερυθρόλευκα συναισθήματα του, υπογραμμίζοντας με νόημα πως «όλοι Ολυμπιακοί είμαστε», τόνισε ότι:

«Οι πολίτες του Πειραιά θα αποφασίσουν για τον καταλληλότερο δήμαρχο που θα τους εκπροσωπήσει τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να αλλάξει την καθημερινότητά τους. Σε αυτούς ανήκει η τελική επιλογή».