ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΛΑΚ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Η Άννα- Μαρία Χαλλάκ είναι οικονομολόγος 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press 

Η Άννα- Μαρία Χαλλάκ έχοντας ως όραμα ο Πειραιάς να γίνει μια πόλη Πρότυπο όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, δήλωσε υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΛΑΚ: 

Η Άννα Μαρία Χαλλάκ (γένος Κουτσιλαίου) ζει και εργάζεται στον Πειραιά, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Αποτελεί τιμή για εκείνη η επιλογή του κ. Νικολάου Α. Βλαχάκου, ιατρού – χειρουργού και υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά να την συμπεριλάβει στον συνδυασμό του ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλο.

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne D’ Arc, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις Ολλανδικών.

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ και συνέχισε τις σπουδές της στα Χρηματοοικονομικά και τις Επενδύσεις στο Rotterdam School of Management, Erasmus University της Ολλανδίας και στο Guanghua School of Management της Κίνας (ΜΒΑ), όπου φοίτησε με υποτροφία, ενώ παράλληλα εργαζόταν.

Η ίδια δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητά της: 

«Η αγάπη μου για τον Πειραιά μας και την ιστορία του μεγάλη. Έχοντας ζήσει σε μεγάλες πόλεις – λιμάνια, όπως στο Ρότερνταμ και τη Σαγκάη, έχω πολλές ιδέες για να γίνει η πόλη μας μια πόλη πρότυπο, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έχω πλέον τις εικόνες και τα εφόδια να συμβάλλω τα μέγιστα, ώστε να γίνει ο Πειραιάς, όπως τον ονειρεύτηκα ως παιδί και ως ενήλικας: μια πόλη πιο ανθρώπινη, που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητα των δημοτών, παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση, περισσότερη καθαριότητα αλλά και ψυχαγωγία.

 Να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη πράσινη με περιποιημένους κήπους, εύκολα προσβάσιμα πεζοδρόμια, παιδικές χαρές και μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα. Να γίνουν αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά μας.

Αφιερώνω αυτή μου τη συμμετοχή στον Μανιάτη παππού μου Παναγιώτη Κουτσιλαίο, που αν και δεν είναι πια κοντά μας, η αγάπη του για τον Πειραιά και η πίστη του στις αξίες και την τιμή του Ανθρώπου, θα φωτίζουν πάντοτε τις επιλογές μου και τον αγώνα μου ώστε να γίνει ο Πειραιάς πόλη - πρότυπο.»

Στοιχεία Επικοινωνίας: