ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΙΦΑΡΑ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Η Αγγελική Ξιφαρά είναι δραστήρια ελεύθερη επαγγελματίας και ιδιαίτερα αγαπητή στα Μανιάτικα

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η επιθυμία της για την ενασχόλησή της με τα κοινά, ξεκινά από την ανάγκη που έχει για προσφορά, δημιουργία και όρεξη για δουλειά.

Για αυτό αποφάσισε να δηλώσει Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», για να αποκτήσει ο Πειραιάς την όψη που του αρμόζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΙΦΑΡΑ: 

Γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά, όπου μεγάλωσε και κατοικεί έως σήμερα. Η καταγωγή της είναι από την Μάνη, και είναι κόρη του Βασιλείου Ξιφαρά και της Σκουτελάκου Σταυρούλας το γένος Κάρλε.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κλεωνάκο και έχει δύο παιδιά, την Χρυσή και τον Λεωνίδα.

Είναι απόφοιτος του Saint George College με ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Από το 1998 έως και το 2004 δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα σε επίπεδο ένταξης και υλοποίησης έργων Συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης διετέλεσε Υπεύθυνη Προσωπικού σε εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιών.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε επιχείρηση εστίασης (ART CAFÉ) στα Μανιάτικα του Πειραιά.

Η υποψήφια δήλωσε: «Η αγάπη μου για τον Πειραιά μας, την πόλη που γεννήθηκα μεγάλωσα, διαμένω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, την πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου είναι μεγάλη. Πράγματα αυτονόητα που όμως λείπουν, πράγματα που όλοι επιθυμούμε και θέλουμε, που όμως δεν υπάρχουν παρότι διανύουμε το 2019.

Πράγματα που θα κάνουν την καθημερινότητα μας στον Πειραιά, πιο όμορφη, εύκολη, ασφαλή, μια καθημερινότητα ζωντανή με χώρους πρασίνου, με ενεργή ζωή για τα παιδιά μας και την τρίτη ηλικία. Μια πόλη για παιδιά, νέους, επαγγελματίες και οικογένειες.

Για έναν Πειραιά με χώρους πολιτισμού, αναψυχής και αθλητικών εγκαταστάσεων. Για μια πόλη που θα σου αρέσει να ζεις. Για έναν Πειραιά Πόλη Πρότυπο