ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου.

- Η Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη εργάζεται ως γενικός-οικογενειακός γιατρός.

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη, θεωρεί τον Νίκο Βλαχάκο έναν καταξιωμένο συνάδελφο, εργατικό, φιλότιμο και φιλάνθρωπο.

Για αυτό αποφάσισε να θέσει την υποψηφιότητά της ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Νίκου Βλαχάκου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: 

Γεννήθηκε στον Πειραιά, μεγάλωσε και κατοικεί με την οικογένεια της στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά. Προέρχεται από τρίτεκνη οικογένεια Πειραιωτών με καταγωγή από την Κρήτη και την Μικρά Ασία.

Σπούδασε στην Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d Arc και αποφοίτησε από την Ιωνίδειο Σχολή. Εργάζεται ως ιδιώτης γενικός-οικογενειακός ιατρός στον Πειραιά. Άσκησε την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο νοσοκομείο «ΤΖΑΝΕΙΟ».

Οι στόχοι του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» είναι:

-Ο Πειραιάς να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του.

-Το πρώτο λιμάνι της να χώρας είναι συνυφασμένο με την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση αιώνων και κρίνεται απαραίτητο να αναδείξει τον χαρακτήρα του.

-Ο Πειραιάς να αποτελέσει μια πόλη πρότυπο καθαρή, λειτουργική, φιλόξενη, εμπορική, φωτεινή ,ασφαλή ,με κατάλληλες υποδομές.

-Μια πόλη φιλική προς τα παιδιά, πράσινη με χώρους αθλητικούς και αναψυχής.

-Μια πόλη που να σέβεται την καθημερινότητα των Πειραιωτών, τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, των ανθρώπων με αναπηρία, των αστέγων και των επισκεπτών.

Η Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη επέλεξε να παρουσιάσει στους συμπολίτες της κάποιες γνωστές εικόνες από τον Πειραιά που της προκαλούν ντροπή και θυμό. Μέσα από το βίντεο «Δες, Δράσε, Δώρισε» που η ίδια ετοίμασε, παροτρύνει όλους τους συμπολίτες της να επιλέξουν με την ψήφο τους το μέλλον του Πειραιά.

Με κάθε προβολή δωρίζονται 0,5€ σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ίδια σχετικά με το βίντεο ανέφερε: «Εύχομαι το ΔΕΣ ΔΡΑΣΕ ΔΩΡΙΣΕ να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη συνθέτουν την ουσία της ενασχόλησης με τα κοινά τόσο προεκλογικά όσο και στη συνέχεια. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!»