ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΕΡΒΑΚΗ: Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο του ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Κοινοτική σύμβουλος στην Β' Δημοτική κοινότητα  με το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου

– Δείτε ποια είναι η Κατερίνα Ζερβάκη 

Η Κατερίνα Ζερβάκη έχει εμπειρία σε διοικητικά θέματα και ξεχωρίζει ως προσωπικότητα για τις αλτρουιστικές της πράξεις. Θέλοντας να προσφέρει περισσότερα στον Πειραιά δήλωσε Yποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος στη Β' Δημοτική Κοινότητα με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, «Πειραιά Πόλη Πρότυπο»

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΕΡΒΑΚΗ: 

Η Κατερίνα Ζερβάκη γεννήθηκε στον Πειραιά όπου και ζει ενώ έλκει την καταγωγή της από την Μεσσηνία . Τελειώνοντας το λύκειο , ασχολήθηκε με τα λογιστικά όπου πήρε και το πτυχίο της από ιδιωτική σχολή . Παντρεύτηκε στην ηλικία  των 19 χρόνων. Είναι μητέρα ενός αγοριού ο οποίος έχει σπουδάσει ναυπηγός με μεταπτυχιακό στο οικονομικό ναυτιλιακό μάνατζμεντ και εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία στην Ελλάδα .

Η κα. ΖΕΡΒΑΚΗ διαθέτει 20ετή εμπειρία στα διοικητικά θέματα καθώς εργαζόταν στο λογιστήριο μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Οι επαγγελματικές γνώσεις που διέθετε καθώς και οι ικανότητές της, την κατέστησαν μια υποδειγματική υπάλληλο. Με το ήθος που την διέκρινε συνεργάστηκε άψογα με διάφορες εθελοντικές οργανώσεις  στο τομέα της σίτισης αδύνατων ομάδων πληθυσμού.

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της είναι ο δυναμισμός και το πείσμα. Στα 38 της χρόνια αποφάσισε να «κλείσει» μία εκκρεμότητα του παρελθόντος που είχε εγκαταλείψει για το θεσμό της οικογένειας.

Έτσι ενίσχυσε τις γνώσεις της στους Η/Υ και στο Marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω προγραμμάτων από την ευρωπαϊκή ένωση. Ομιλεί την αγγλική.