ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Εκτός μάχης ο Νίκος Μπελαβίλας

– Με αφορμή ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας

– Δείτε τι συμβαίνει

Ο Νίκος Μπελαβίλας δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας στη σελίδα του στο Facebook και οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του ευχηθούν «περαστικά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ένα πρόβλημα υγείας που θα τον κρατήσει για λίγο εκτός κούρσας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση ο γνωστός αρχιτέκτονας και αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΜΠ, θα πρέπει να μείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για 10 μέρες, καθώς αντιμετωπίζει οφθαλμολογικό πρόβλημα το οποίο παρουσίασε επιπλοκή.

«Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν από το 2017 ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό οφθαλμολογικό πρόβλημα (αποκόλληση αμφιβληστροειδούς) η οποία αποκαταστάθηκε. Τον τελευταίο μήνα παρουσιάστηκε μία επιπλοκή. Οι γιατροί μου μού ζήτησαν να μείνω αδρανής και υπό στενή παρακολούθηση για ένα δεκαήμερο, προκειμένου να προληφθεί οποιαδήποτε επιδείνωση. Για λόγους ασφαλείας, τόσο δικής μου όσο και της προεκλογικής μας εκστρατείας στον Πειραιά, αποφάσισα να ακολουθήσω κατά γράμμα τις οδηγίες. Και για λόγους ηθικής τάξης και ειλικρίνειας προς τους πολίτες του Πειραιά, παρότι δεν συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, να το δημοσιοποιήσω. Η καμπάνια του «Πειραιάς για όλους» είναι σε πολύ καλά χέρια, διευθύνεται από τα θεσμικά όργανα του συνδυασμού, στα οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχω την τύχη να με παρακολουθεί μία σπουδαία ιατρική ομάδα του ΕΣΥ από το 2017, την οποία και ευχαριστώ θερμά».

Το Piraeus Press εύχεται γρήγορα περαστικά στον Νίκο Μπελαβίλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ