Πειραιώτισσες οι ανακρίτριες που θα αναλάβουν τον φάκελο της Χρυσής Αυγής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι δυο διαπρεπείς και αξιολογότατες νομικοί, διακρίνονται για το ήθος τους, την εντιμότητα τους, την δυναμικότητα τους και το θάρρος τους. Είναι γυναίκες και μάλιστα Πειραιώτισσες, ο λόγος φυσικά για την εφέτη κ. Ιωάννα Κλάππα και την εφέτη κ. Μαρία Δημητροπούλου που η Ολομέλεια Εφετών όρισε για την έρευνα της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής!

Και οι δυο έχουν υπηρετήσει, με εξαιρετικά αποτελέσματα, τον νομικό κόσμο. Η εφέτης, κ. Ιωάννα Κλάππα, έχει διερευνήσει κατά καιρούς μεγάλες υποθέσεις όπως η έρευνα για τα κυκλώματα των φυλακών Κορυδαλλού καθώς και  την έρευνα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, μια υπόθεση στην οποία ενεπλάκησαν τότε και βρέθηκαν κατηγορούμενοι τελωνειακοί, εφοδιαστές πλοίων αλλά και αρκετοί επώνυμοι.

Δυναμική παρουσία η εφέτης κ.α Μαρία Δημητροπούλου ως Πρόεδρος Πρωτοδίκων Πειραιά άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ενώ σημειώνουμε πως είχε προεδρεύσει και σε πολλές σημαντικές δίκες.

Έτσι λοιπόν, η κ.α Ιωάννα Κλάππα με την συνδρομή της κ. Μαρία Δημητροπούλου επρόκειτο να καλέσει σε απολογία τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής με σκοπό την εξιχνίαση της υπόθεσης της εγκληματικής αυτής οργάνωσης ενώ παράλληλα δύναται να εκδώσει και εντάλματα σύλληψης τους!