Σοβαρά επεισόδια στην Ηλιούπολη σε ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου – Προσπάθησαν να τον χτυπήσουν (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα μελών του Σώρρα και της Χρυσής Αυγής (έτσι δήλωσαν κάποιοι), έκανε ντου σε ομιλία που πραγματοποιούσε ο πρόεδρος του κόμματος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να τον χτυπήσουν. Από τα σοβαρά επεισόδια στην κατάμεστη αίθουσα του Αναψυκτηριού Ηλιούπολης, παρουσία του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Βαλασόπουλου, τραυματίστηκαν παρευρισκόμενοι. Στο σημείο έφτασε, μετά από αρκετή καθυστέρηση, ισχυρή αστυνομική δύναμη. Τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» φυγάδευσαν συνεργάτες τους, καθώς οι τραμπούκοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν τα ίδια ακραία στοιχεία προσπάθησαν να διακόψουν πολιτικές ομιλίες που πραγματοποίησε ο Κ.Βελόπουλος σε Ελευσίνα, Ναύπλιο, Κω, Κάλυμνο και τώρα στην Ηλιούπολη.

Σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος Κ.Βέλοπουλος θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εσαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα ζητήσει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους  αυτούς που διαταράσσουν την ομαλή διεξαγωγή των πολιτικών του συγκεντρώσεων αλλά και σε αυτούς που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική του ίδιου αλλά και των φίλων και στελεχών της «Ελληνικής Λύσης».

Τέλος, να πούμε πως η αστυνομική δύναμη ήταν ανεπαρκής εως ανύπαρκτη σε σχέση με την παρουσία του κόσμου.

Πηγή: anatropionline.gr