ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Η απλή αναλογική φέρνει νέους υποψήφιους Δημάρχους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πάνω κάτω φέρνει η απλή αναλογική στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 - Ιδιαίτερη κινητικότητα και στον Πειραιά

Κλείδωσε όπως όλα δείχνουν η απλή αναλογική για τις εκλογές σε Δήμους και Περιφέρειες το φθινόπωρο του 2019.

Πλέον οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο θα είναι ραγδαίες σε όλη τη χώρα.

Το ίδιο συμβαίνει και στον Πειραιά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press παρατηρείται έντονη κινητικότητα τον τελευταίο μήνα.

Οι πολιτικές ζυμώσεις έχουν εντατικοποιηθεί και δεν αποκλείεται εντός του επόμενου μήνα να υπάρξουν ανακοινώσεις νέων υποψηφίων Δημάρχων απέναντι στον Γιάννη Μώραλη.

Τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιπτώσεις ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και η απλή αναλογική αποτελεί ίσως την καλύτερη ευκαιρία για την πραγματοποίηση του μεγάλου βήματος.

Το περιβάλλον έντονης δυσαρέσκειας για τη Δημοτική Αρχή Μώραλη που επικρατεί στο μεγάλο λιμάνι, αφήνει ένα τεράστιο πολιτικό κενό που θα αναζητήσει τον εκφραστή του, μέσα από ευρείες συμμαχίες υπερκομματικού χαρακτήρα.

Εάν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, τότε τα πράγματα για τον Γιάννη Μώραλη θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, στην προσπάθεια να διεκδικήσει μια «καθαρή» νίκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ελλείψει σημαντικού έργου κατά την 5ετία που θα έχει διατελέσει Δήμαρχος Πειραιά.

Εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ με αναφορά στις τάσεις και τα ονόματα που «παίζουν» για «υποψήφιοι Δήμαρχοι Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ στηρίζει Γιάννη Μώραλη!