Σπύρος Αγγελιδάκης: Υποψήφιος από τη νέα γενιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στη B Δημοτική Κοινότητα Πειραιά ο Σπύρος Αγγελιδάκης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου

- Δείτε ποιος είναι ο Σπύρος Αγγελιδάκης

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς Πειραιωτών, ο φοιτητής Σπύρος Αγγελιδάκης, αποφάσισε από μικρός να ασχοληθεί με τα κοινά, συντασσόμενος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου.

Θα είναι υποψήφιος στην B Δημοτική Κοινότητα Πειραιά στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ

Γεννήθηκα στον Πειραιά στις αρχές του 1999 και έκτοτε δεν έχω φύγει ποτέ από την αγαπημένη μου πόλη. Αποφοίτησα από το 9οΓενικό Λύκειο Πειραιά και φοιτώ πλέον στο τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. στο Α.ΤΕ.Ι. Στερεάς Ελλάδας με έδρα τα Ψαχνά Ευβοίας. Κατά την νεαρή μου ηλικία απέκτησα διπλώματα τόσο της Αγγλικής όσο και της Γαλλικής γλώσσας και υπήρξα αθλητής στο τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Πειραϊκού Συνδέσμου. Επιπλέον, έχω εγγραφτεί  στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών ως εθελοντής αιμοδότης και δότης αιμοπεταλίων καθώς επίσης και δότης μυελού των οστών στον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας. Τέλος, είμαι εγγεγραμμένο μέλος στην φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. όπως επίσης και στην κομματική νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, την ονομαζόμενη Ο.Ν.ΝΕ.Δ..

Γιατί οι νέοι πρέπει να ασχοληθούν με τηνπολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση;

Πρωτίστως, οι νέοι θα πρέπει να κατανοήσουν την σοβαρότητα τόσο της όλης πολιτικής κατάστασης της χώρας όσο φυσικά και αυτή των εκλογών, είτε αυτές είναι ευρωεκλογές, είτε εθνικές, είτε περιφερειακές και πόσο περισσότερο για δημοτικές. Η χώρα χρειάζεται πλέον τους νέους όσο ποτέ και οι πολίτες της πρέπει να τους εμπιστευτούν. Έχουν το χρέος ως προς τις επόμενες γενεές να τους εμπιστευτούν,όπως εμπιστεύτηκαν και τους ίδιους οι προηγούμενες. Θα πρέπει να υπάρξουν σε κάθε βαθμίδα εκλεγμένοι νέοι που θα έχουν τηνεμπιστοσύνη από τους ίδιους τους πολίτες. Για αυτό το λόγο και ο ίδιος έκανα αυτό το μικρό αλλά σημαντικό βήμα για εμένα και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κυρίου Νικολάου Βλαχάκου να είμαι υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος για το Β’ ΔημοτικήΚοινότητα του Δήμου Πειραιά (το οποίο είναι και το μεγαλύτερο πληθυσμιακά δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πειραιά με περιοχές όπως η Καστέλλα, ο προφήτης Ηλίας, το Πασαλιμάνι και γενικότερα το κέντρο του Πειραιά) με τον συνδυασμό ¨Πειραιάς-Πόλη-Πρότυπο¨ στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να δέχομαι μία τέτοιου είδους πρόταση από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι καταξιωμένος στον επαγγελματικό του χώρο και θέλει να συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη του Δήμου Πειραιά. Επομένως, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Πειραιά μας και με ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο για τους νέους όσο και τις ευαίσθητες αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, κυρίως όμως με διάθεση προσφοράς στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγάπησα όσο τίποτα άλλο συντάσσομαι στον συνδυασμό ¨ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ¨.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ