ΤΡΑΜ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ανακοίνωση ΒΟΜΒΑ φέρνει τα πάνω κάτω !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ψεύτη βγάζουν για ακόμη μια φορά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΤΡΟ ΑΕ κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο οποίος διαβεβαίωνε πριν λίγες μέρες τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά - για πολλοστή φορά - ότι σύντομα ξεκινά κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα η λειτουργία του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, οι εργαζόμενοι του ΤΡΑΜ με πρόσφατη ανακοίνωσή τους!

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνουμε αν διαβάσουμε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΤΡΑΜ και οι οποίοι κάνουν λόγο για τρομακτικές ελλείψεις σε βασικά ανταλλακτικά και όχι μόνο!

Πιο συγκεκριμένα, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής κάνει λόγο για "κατάρρευση και πλήρη απαξίωση της γραμμής του τραμ", τονίζοντας πως "ο μη σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός για προμήθεια ανταλλακτικών έχει ως αποτέλεσμα - για πρώτη φορά στα 14 χρόνια λειτουργίας του - το καθημερινό φαινόμενο της έλλειψης διαθέσιμων συρμών και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού" .

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ειδικά για τη λειτουργία του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"Η επέκταση του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, συνεχίζει η ανακοίνωση, πλησιάζει στην ολοκλήρωση της και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις σοβαρές ελλείψεις σε ανταλλακτικά, δεν θα μπορέσουμε να παρέχουμε το απαιτούμενο συγκοινωνιακό έργο προς τους επιβάτες του Πειραιά. Η κυβέρνηση και οι αρµόδιοι φορείς, θα θελήσουν να "κόψουν κορδέλες" και να κάνουν εγκαίνια με την ολοκλήρωση του Πειραιά, αλλά το έργο το χουμε ξαναδεί... Πρώτα τα επιφανειακά ωραία λόγια και μετά η σκληρή πραγματικότητα …"

ΥΓ: Άραγε ένας Εισαγγελέας στον Πειραιά που να παρακολουθεί την παρωδία του ΤΡΑΜ και την καταστροφή της πόλης, δεν υπάρχει;;;