ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κλείδωσε η ημερομηνία των εγκαινίων!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ημερομηνία των εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κλείδωσε εντός Σεπτεμβρίου, διαψεύδοντας όλους τους καλοθελητές που έσπευδαν να αμφισβητήσουν τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, ειρωνευόμενοι μάλιστα το Δήμαρχο Πειραιά για το ανέφικτο του έργου!

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος λοιπόν φαίνεται να κερδίζει ακόμη μια ''χαμένη'' μάχη προς πείσμα όλων εκείνων που επιθυμούν τον Πειραιά προσκολλημένο στο μίζερο πρόσφατο παρελθόν του!

Το Δημοτικό Θέατρο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στον Πειραϊκό και όχι μόνο λαό!

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά αποφασίζεται η διοργάνωση των εγκαινίων του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013!


Η αρχική δέσμευση του Δημάρχου Πειραιά ήταν για την 21η του Σεπτέμβρη, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τα εγκαίνια μετατέθηκαν για 4 μέρες μετά, προκειμένου να παρευρεθεί και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς!


Ο Πειραιάς προχωρά μπροστά και τίποτα πλέον δεν μπορεί να βάλει φρένο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Με όλες τις δυσκολίες εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά με αρκετό πείσμα και όρεξη για δουλειά, ο Πειραιάς αλλάζει και ο πειραϊκός λαός αποκτά σιγά σιγά και πάλι αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Ας υποδεχτούμε λοιπόν όλοι με υπερηφάνεια το πολιτιστικό γεγονός της δεκαετίας για τον Πειραιά, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.