Βασίλης Μιχαλολιάκος: Από το Μας ενώνει ο Πειραιάς στο Μας ενώνει η Ελλάς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Μαζικό προσκλητήριο προς το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, προκειμένου να ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του.

 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο νεοκλασικό της Κανθάρου στον Πειραιά, όλα τα ΜΜΕ της χώρας, προφανώς για να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του σχετικά με τα επόμενα πολιτικά του βήματα.
 
Δυο είναι τα βασικότερα σενάρια όπως αποκαλύπτει το Piraeuspress.gr.
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΔ
 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Piraeuspress.gr, είχε πριν λίγες μέρες συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να σκιαγραφήσουν την επόμενη μέρα στο κόμμα, μετά τη βαριά ήττα από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές.
 
Οι πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να ζήτησε από τονΒασίλη Μιχαλολιάκο-ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με την ιστορική γενιά της ΟΝΝΕΔ των 60+ σήμερα-να αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος, με στόχο να συσπειρώσει τη βάση των οργανωμένων στελεχών ανά την Ελλάδα.
 

ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ

 
Αν και τα τελευταία χρόνια ο Λάκωνας πολιτικός ανέφερε διαρκώς ότι η κεντρική πολιτική σκηνή αποτελεί παρελθόν από τότε που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου Πειραιά, με αιτιολογία το καλό της πατρίδας, θα επιχειρήσει δυναμικό come back!
 
Πριν λίγους μήνες και μετά την ήττα Μιχαλολιάκου στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, σε συνάντηση στελεχών και φίλων του σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί στο ''κίνημα'' Μας ενώνει η Ελλάς, σε μια αποστροφή του λόγου του!
 

Τότε μόνο το Piraeuspress.gr είχε αναδείξει τις πιθανές προθέσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου, που σήμερα αποτελούν ένα από τα βασικά σενάρια για το πολιτικό του αύριο.

Διαβλέποντας το πολιτικό κενό που υπάρχει στο χώρο της παραδοσιακής δεξιάς, ο έμπειρος πολιτικός σκέφτεται να ''γεμίσει'' το κενό με την ίδρυση μιας καθαρά δεξιάς παράταξης-κινήματος που θα φέρει το όνομα ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Αν και έχει τις λιγότερες πιθανότητες, πηγές μας αναφέρουν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βασίλη Μιχαλολιάκου από την πολιτική εν γένει, ύστερα από έναν απολογισμό που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι λόγω των εσωκομματικών προστριβών που ήδη έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στη ΝΔ, όλοι στο χώρο της κεντροδεξιάς αναμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τις ανακοινώσεις τουΒασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος εκτός από παλιός φίλος είναι και κουμπάρος με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.