Β. Μιχαλολιάκος: Ανεπιθύμητος στον Πειραιά όποιος πειράξει το ΠΑ.ΠΕΙ.


Κάθετος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Πειραιά στην εκπομπή »Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» που μεταδίδεται ζωντανά κάθε Τρίτη από το Κανάλι 1, όταν ερωτήθηκε για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και τις πιθανές επιπτώσεις στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Όπως τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Υπουργό Παιδείας και Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, στον οποίο και διαμήνυσε να μην αποπειραθεί αλλαγή ονόματος του Πανεπιστημίου Πειραιά, εκφράζοντας παράλληλα και τη βεβαιότητά του ότι αυτό δεν πρόκειται τελικά να συμβεί!

Η αποφασιστηκότητα του Δημάρχου Πειραιά για το συγκεκριμένο θέμα φάνηκε στην φράση με την οποία έκλεισε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ο Υπουργός Παιδείας να επιχειρήσει την αλλαγή ονομασίας του Πανεπιστημίου Πειραιά (σε Αδαμάντιος Κοραής όπως έχει ακουστεί…).

»Αν το αποπειραθεί, θα διακόψει κάθε σχέση με τον Πειραιά»… ήταν η κατακλείδα του Βασίλη Μιχαλολιάκου, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!

Ο καιρός γαρ εγγύς και άρα δε θα αργήσουμε να δούμε τις εξελίξεις και το πόσο αυτές θα επηρεάσουν τις ισορροπίες στο μεγάλο λιμάνι…

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ό,τι έχει διεκδικήσει μέχρι σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά το έχει πάρει!