Αναζητούνται ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ για το τροχαίο στο κέντρο του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιστολή του ιδιοκτήτη του Ι.Χ. του χθεσινού τροχαίου στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου προς την Piraeus Press.

Ο κ. Σεφέρης Δημήτριος, ιδιοκτήτης του ΣΜΑΡΤ που συγκρούστηκε χθες με ΤΑΞΙ στο κέντρο του Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο), μας έστειλε επιστολή, στην οποία κάνει έκκληση για ανεύρεση αυτόπτη μάρτυρα.

Σύμφωνα με τον κ. Σεφέρη, τα διερχόμενα οχήματα ήταν πολλά τη στιγμή του ατυχήματος, άρα και οι οδηγοί και περαστικοί που είδαν το συμβάν θα πρέπει επίσης να είναι αρκετοί.

Επειδή προφανώς ακόμα δεν έχει προκύψει αποτέλεσμα από τις έρευνες, καλό θα είναι όποιος είδε κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας ή με το Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου ή με τον κ. Σεφέρη ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙΠΟΝΗ... εάν κάποιοι αγχώνονται για αυτό.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Σεφέρη στην Piraeus Press:

''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΕΦΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΤ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου.ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΝ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΤΗΛ 6943482537''


ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σύγκρουση ταξί με σμαρτ