Φιλανθρωπική εκδήλωση στον ξενώνα αστέγων του Δήμου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χριστουγεννιάτικο πάρτυ αγάπης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στον Ξενώνα Φιλοξενίας Αστέγων “Ανακούφιση”  του Δήμου Πειραιά(Ομηρίδου Σκυλίτση 19),  με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους συμπολίτες μας.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα κοινωνικής δράσης For A Reason μαζί με την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Action Εστί, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Από τις 11.00 έως και τις 18.00 θα προσφερθούν γαστρονομικές δημιουργίες γνωστών καλλιτεχνών, food bloggers και φίλων της "Ανακούφισης". 

Κατά την είσοδο θα γίνεται προαιρετική προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης όπως:  

* Χαρτιά υγείας, ξυραφάκια       
* Αφρόλουτρα & σαμπουάν       
* Γάλατα, μπισκότα, κρουασάν, μαρμελάδες         
* Ρούχα, παπούτσια παιδικά και κάλτσες      
 

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε:

"Η περίοδος των Χριστουγέννων μας φέρνει πιο κοντά στο συνάνθρωπο, στις ανάγκες και στα προβλήματά του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση αγάπης και προσφοράς, που θα πραγματοποιηθεί στον Ξενώνα Αστέγων. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν και βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης και καλώ τους Πειραιώτες και όχι μόνο, να έρθουν στον Ξενώνα και να προσφέρουν ό,τι μπορούν για τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας".